2777
2789
عنوان

خانواده همسرم فردا ناهار بی خبرمیان خونم

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 53 پست
هرکی هرجور باهات برخورد کرد همونجور باش باهاش بزار رفتارشو بفهمه.تا وقتی احترام کنی پذیرایی کنه فک م ...

من چون تو خانوادشون تنهام واقعا سختمه بی محلمم میکنن میرن رو اعصابمو حرصم میدن

یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چون تو خانوادشون تنهام واقعا سختمه بی محلمم میکنن میرن رو اعصابمو حرصم میدن

ی مشاوره برو مطمئن باش کمکت میکنه البته ی مشاوره خوب پیدا کن

تا درد نکشی تغییر نمیکنی،تا تغییر نکنی پیشرفت نمیکنی.دوست عزیز اگه با نظرام مخالفی میتونی کاملا محترمانه نظرتو بگی.همه با هم دوستیم و قراره بهم کمک کنیم.

رفتار درست اینه که زنگ بزن بزنن به شوهرت نه تو، شوهرت هم با تو هماهنگ کنه

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

رفتار درست اینه که زنگ بزن بزنن به شوهرت نه تو، شوهرت هم با تو هماهنگ کنه

چرا ب شوهرم؟؟

مگ‌من زن اون خونه نیستم؟

اینا حتی برای دعوت کردنم ب شوهرم زنگ میزنن نه من

یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...
چرا ب شوهرم؟؟ مگ‌من زن اون خونه نیستم؟ اینا حتی برای دعوت کردنم ب شوهرم زنگ میزنن نه من

درستش همینه عزیزم

برای دعوت خونواده ی تو، خونوادت به تو زنگ بزن

برای دعوت خونواده شوهر، خونواده ش به شوهرت زنگ بزنن

شوهرت هم بگه باشه خبر میدم. بعد از تو بپرسه که شرایطتت برای مهمونی رفتن مناسبه یا نه . اگه مناسب نیست در جواب بگه که شرایطم مساعد نیست یه روز دیگه میاییم

اگه اینکار انجام بشه و شوهرت بدون مشورت تو مهمونی رو قبول نکنه، تو نادیده گرفته نمیشی

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

درستش همینه عزیزم برای دعوت خونواده ی تو، به تو زنگ بززن برای دعوت خونواده شوهر، به شوهرت زنگ بزنن ...

اخ خب اینطور بی احترتمی ب حانومه خونس

اخ خب اینطور بی احترتمی ب حانومه خونس

بی احترامی نیست، اتفاقا اگه اینطوری باشه تو راحت تر هستی، اون قراره جواب منفی رو بده، اگه قراره اصراری بشه به اون میشه

بی احترامی نیست، اتفاقا اگه اینطوری باشه تو راحت تر هستی، اون قراره جواب منفی رو بده، اگه قراره اصرا ...

جواب منفی هیچ وقت نمیدن

من اینبار شیفت بودم بازم اومدن

شوهرمم تصلا نه تو کارش نیس