2777
2789
عنوان

ای خدا دارم دق میکنم بیاین

607 بازدید | 30 پست

از همه جا بلاکم کرده منی ک عمرمو گذاشتم جونیمو گذاشتم مگ چیکار کردم اخه دارم میسوززممم چیکار کنم به دادم برسین😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

در انتظار ارامش . .♡️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه هرکاری میکنم نمیشه دارم میمیرم از دوریش

چند وقت گذشته مگه؟یغنی بدون کوچیکترین دلیلی رفت؟

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستی💖🥲♡اللهم صل علی محمد و ال محمد♡ دست ۲ نفره این کاربری!
چند وقت گذشته مگه؟یغنی بدون کوچیکترین دلیلی رفت؟

میاد و میره این بار سه هفتس رفته بلاکم کرد سر اینکه بهم دروغ گفت به روش اوردم مریضه پرخاشگره

در انتظار ارامش . .♡️
 میاد و میره این بار سه هفتس رفته بلاکم کرد سر اینکه بهم دروغ گفت به روش اوردم مریضه پرخاشگره

بنظرم یمدت تحویلش نگیر.خودش میاد سمتت.خود اونم میدونه ک‌بهتر از تو براش نیست یرا همینه میرع میاد همش

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستی💖🥲♡اللهم صل علی محمد و ال محمد♡ دست ۲ نفره این کاربری!

اخلاق خیلی تاثیر داره.الان ک هیچ رابطه رسمیی بینتون نیست اینجوریه.فکر کن زیر ی سقف برین چی میشه.تو راضی میشی ک فردا روز شناسنامت بخاطر ی ادم ک مریضی اخلاقی داره سیاه شه اخه

درسته بش وابسته شدی اما خودت داری میگی مریضه مثلا به این آدم برسی هم خوشبختی؟؟میتونی همه این رفتارارو یه عمر تحمل کنی؟؟پس خودتو نجات بده

ولی هرچی فک‌میکنم باید برعکس باشه هااا شما باید اونو بلاک کنین و اون واستون گریه کنه🤦🏻‍♀️

مریضه

پرخاشگره

برات ارزش قائل نیست

دوستت نداره

هرموقع حوصلتو داره میاد بعد میره دنبال گزینه بهتر

چجوری بهت بگه نمیخوادت؟!!! چرا خودتو را دوست نداری؟ بابا برا خودت ارزش قائل شو

اَه، چرا اینجوری شدن دخترا...