2777
2789

بچه ها من خودم دیگه تمومش کردم اما واقعا جای من بودین چه واکنشی نشون میدادین? (ما شیش ماه دوست بودیم) 

رفتیم بهم رانندگی یاد بده شب بود  ماشین گیر کرد تو چاله منم دیرم شده بود 😑 داداشش اومد هیچ کمکیم نکرد تازه منم نرسوند و گف نمیرسونمت و رفت... مامان و باباش اومدن کمک باباش منو دید عصبانی شد (فک میکرد ارتباط ما کلا تموم شده چون یکی دیگ برای پسرش زیر نظر داشت) یهو دوستمو به فحش و بد و بیراه کشید از خجالت اب شدم بعدش دوستم هر چی پیام داد منم گفتم همه چی برام تموم شدس.... 

هستید اسکرین بذارم؟ 

نه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

گلم فردا ختم قرآن داریم واسه امام زمان و حاحتروایی اگه مایلی الان بیا تاپیک آخرم اعلام کن. خیلی از خانوما گفتن از امام زمان حاجت محال گرفتن. انشالله که مشکلتون حل بشه. ببخشید اسی .دور چهارم ختم قرآن امروزه و ۳تا جز مونده می‌خوام تکمیل بشه ببندمش .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد کات رفتی تمرین رانندگی؟ خب نباید از خانوادش کمک میخواست وقتی میدونست انقد حساسن

سوال اینجاست کجا گیر کردن ک برا کمک ادم پر نمیزده؟ومجبورشدن زنگ بزنن اینو اون؟

و اینکه چرا زنگ نزدن جرثتقیلی چیزی

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤

عجب خانواده داغونی 

عجب پسر بی عرضه ای هرمردی بود زنگ میزد امداد خودرویی جایی بیان کمک  همسر من اگه بود اول برای من اسنپ یا آژانس میگرفت بعد زنگ میزد دوستاش بیان کمک

خوب کردی کات کردی

زهد ریایی،جهل مقدس...
سوال اینجاست کجا گیر کردن ک برا کمک ادم پر نمیزده؟ومجبورشدن زنگ بزنن اینو اون؟ و اینکه چرا زنگ نزدن ...

دیگه تو شهر که نمیرن رانندگی یادبگیرن.یه جای خلوت و پرت و پر از چاله چوله