بچه ها من خودم دیگه تمومش کردم اما واقعا جای من بودین چه واکنشی نشون میدادین? (ما شیش ماه دوست بودیم)
رفتیم بهم رانندگی یاد بده شب بود ماشین گیر کرد تو چاله منم دیرم شده بود 😑 داداشش اومد هیچ کمکیم نکرد تازه منم نرسوند و گف نمیرسونمت و رفت... مامان و باباش اومدن کمک باباش منو دید عصبانی شد (فک میکرد ارتباط ما کلا تموم شده چون یکی دیگ برای پسرش زیر نظر داشت) یهو دوستمو به فحش و بد و بیراه کشید از خجالت اب شدم بعدش دوستم هر چی پیام داد منم گفتم همه چی برام تموم شدس....
دیگه تو شهر که نمیرن رانندگی یادبگیرن.یه جای خلوت و پرت و پر از چاله چوله
پر چاله چوله؟ادم حرفه ای واس رفتن ب جایی مسیر پر چاله چوله رو انتخاب نمیکنه چ برسه مبتدی🤨اونم واسه یاد گیری
تو هر شهر قطعا یه فضای بازو خلوت و خوب هست ک ادم اگ ماشینشم خراب شد ده دقیقه پیاده روی بتونه بره کمک بیاره یا قطعا بایه اسنپ دخترو بفرسته ک خانواده نبینن واسه رانندگیم شب نمیرن
برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
باباش یکیو میخواس ک فامیلشون بود دوستم نخواستش نمیدونم فک کنم فقط خودش منو میخواد منم بم برخو ...
اسکرین گزاشتی
برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤