کی ازدواج میکنم؟***************************************************************************************************************************جواب بده گلم
کی ازواج میکنم؟اشنا یا غریبه اگه غریبه نحوه اشناییمون چطوره از مشخصاتش شغلش و اسمش هرچی حس میکنی بهم بگو عزیزم ممنون
تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤ من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂
کی ازواج میکنم؟اشنا یا غریبه اگه غریبه نحوه اشناییمون چطوره از مشخصاتش شغلش و اسمش هرچی حس میکنی بهم ...
اسی لطفا جوابمو بده
تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤ من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂
اره درست میگی با کسی که تو رابطه نیس؟ یعنی ممکنه پیام بده چند وقت باهم باشیم ولی کات کنیم؟ ا ...
من حس میکنم پسر جذابیه یکمم شیطون سر گوشش میجنبه شیطنت ریز داره دخترای زیادی بهش پیام میدن اما نه تو رابطه جدی نیست عاشق کسیم نیست اما تو نخ ی دختره هست شخصیت دختره حس میکنم زبون دراز قد عشوه زیاد میاد زبون باز چهره دختره بور چشمای ریزی داره اما وارد رابطه نمیشن پیام نمیده بهت به این زودیا ببین باید با این پسر با سیاست رفتار کنی از اون سبک پسراس ک بفهمه کامل دوسش داری و به دستت آورده بیخیال میشه باید تشنش بزاری تا خودتم پا پیش نزاری انقد دورش پر هست ک غرورش له نکنه اون نمیاد خودن برو جلو اوک میشین تقریبا اما سرسنگین و بی میل باش آشتی رابطتون دوستانه میشه بیرونم حس میکنم میرین به مرور زمان باهات بهترم میسه فقط یادت باشه از دخترای شیطون خوشش میاد خیلی اما سرسنگین