2777
2789

مادرشوهرم دوسه روزه از طریق شوهرم فهمیده باردارم یه زنگ نزده تبریک بگه یا حالمو بپرسه . حالا الان پیام داده شب عیده بیاید اینجا . شیرینی هم بخرید :/ خب من خودم قصد داشتم بخاطر بچمم که شده شیرینی بخرم ببرم گفتنش چیه دیگه😐😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید میخواسته بهت برسونه باید شرینی میگرفتی با شوهرت می اومدی خبر میدادی

تقصیر شوهرمه دیگه سرخود میگه به مامانش. من حالاحالاها قصد نداشتم بگم چون اخلاقای عنشونو میشناسم

حتی تو پیامشم تبریک نگفت. هی منتظر بودم زنگ بزنه اما دریغا😂😂

فکر کردم فقط مال من ک خودشو میزنه ب کوچه علی چپ...حتما ب روش بیار بگو ی تبریک نمیتونستی بگی خوب شیرینی یادت بود شکموو

خدایا شکرت💓🙏
فکر کردم فقط مال من ک خودشو میزنه ب کوچه علی چپ...حتما ب روش بیار بگو ی تبریک نمیتونستی بگی خوب شیری ...

اره به روش میارم، تازه اولین نوه پسریشم هست مثلا، دوساله ازدواج کردیم  مارو پاره کرده پس کی بچه میارید حالا که خودمون تصمیم گرفتیم بیاریم زورش میاد یه تبریک بگه😂😂

تقصیر شوهرمه دیگه سرخود میگه به مامانش. من حالاحالاها قصد نداشتم بگم چون اخلاقای عنشونو میشناسم

اره از خوشحالی خودشون نگه نمیدارن بعد خانوماشون آدم بده میشن

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊