2777
2789
عنوان

عروسی فامیل دوووور!

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 23 پست
دویست هزارتومان ؟؟, پول همون شامی که میل کرده هم نمیشه  

خب فامیل دوره دیگه میخاد چقدر بده بنده خدا ی خانومی اینجا بود میگفت کادو پاتختی بهش هفتاد هزارتومن دادن

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .
چون احساس میکنم خیلی نسبتشون دوره  شاید هر چند سال یکبار ببینمشون اما بنده ی خدا مراسمش توی ت ...

برید 

حتما برید 

کادوی خوب هم بدین 

ما که فامیلای نزدیک هم دیگه دعوت نمیکنن

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون احساس میکنم خیلی نسبتشون دوره  شاید هر چند سال یکبار ببینمشون اما بنده ی خدا مراسمش توی ت ...

خب دیگه زحمت کشیده برای هر نفرتون کلی هزینه کرده

تنها کار برای جبران زحمتشون اینه که برید و کادو ببرید وتبریک بگید

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
 خب فامیل دوره دیگه میخاد چقدر بده بنده خدا ی خانومی اینجا بود میگفت کادو پاتختی بهش هفتاد هزار ...

ربطی ب دور و نزدیک نداره 

وقتی طرف دعوت کرده 

باید حساب میوه و شیرینی و شام رو بکنید بعد پول بدین 

مگه برا فامیل دور قراره اونجا پذیرایی نیارن ؟؟, 

اونی که هفتاد هزارتومان داده زرنگ نیس بیشعوره

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
ربطی ب دور و نزدیک نداره  وقتی طرف دعوت کرده  باید حساب میوه و شیرینی و شام رو بکنید بعد ...

خودم عروسیم سال گذشته بود همش درحد ۳۰۰ ۵۰۰ میدادن اونم خانواده کامل این خانم همه خانوادش دعوت کرده هرکدوم ۲۰۰ ۳۰۰ بدن تا یکو خورده ای میشه 

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .
به نظر شما چقدر پول توی پاکت بزارم کافیه؟

کمه کم ۵۰۰ 

اگه دونفرید خانواده خودت 

حالا بقیه خانواده ک خودشون میدونن