2777
2789
عنوان

همسایمون پانزده سالش بود خودشو دار زد🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 2507 بازدید | 146 پست
نه بابا اصلا مشکلی نداشت خیلی دختر اروم و ساکتی بود

هم خوابگاهی من 

روز قبل با ما میگفت میخندید

میرقصید

روز بعد دیدم خودکشی کرد

کاربری سوممه🖤 فقط به خاطر اینکه حرف حق گفتم🖤بهونه برای گریه زیاد است/اما امان از گریه های بی بهونه🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرت خودکشی نشون دهنده قوی بودن طرفه ؟

من اسمی از قوی بودن بردم!؟

تو بی احساسی ولی مه جور تو نیم🙂🖤 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌بعضی وقتا خیلی یهویی و بدون مناسبت دست به قلم میشم و متن مینویسم .... خلاصه که استفاده کنید ....     دقیقا زمانی که احتیاج داشتم توسط یه نفر عمیقا درک شم،همه ولم کردن.... خدا جونم بنده هات که ول کردن، اما خودت هیچ وقت نزار به حال خودم رها شم..اگه ولتون کردم بدونید حقتون  بوده چون من به همه بدون شک فرصت شروع دوباره رو دادم اما خودتونو زدید به نفهمی.......خلاصه که خلاصه.....
خیلی ها الکی خودشون رو میکشن  بچه ۱۵ ساله چه مشکلی داره که خودش رو میکشه؟یعنی پدر مادر حق ندارن ...

نصیحت فرق دارع.....هیچکس جز پدر ماذرش مشکلشو نمیدونن....هیچکس....!

حقیقت کلفته ؛ نمیره تو مُخایِ تنگ....)))
دقیقا اون چیه

نمیدونم.... کوچیکترها حرمت بزرگتر رو نگه نمیدارن.... توکل ب خدا فقط زبونیه... یکدلی.... مجموعه همه ی اینا.... الان تو هر خونه یه بچه هست که پدر و مادر تا ارنج دستشونو تو حلقش میکنن و از گل نازکتر نمیگن اخرش هم با ی تشر طرف خودشو دار میزنه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
لوس چیه مشکل بزرگتر ازاین حرفا بوده حتما تو سری خورش کرده بودن دائم بهش گیر میدادن سرکوفت بهش میزدن. ...

علاوه بر همه اینا الان بچه های کوچیکم در معرض این اخبارای بدن یعنی بین خبرا یه خبر خوب پیدا نمیشه نوجوون بیچاره اینده ای به خودش نمیبینه حتی الان امنیتم نیست دیگ براشون نمیتونن طوری که دوست دارن و مناسب سنشونه لباس بپوشن حتی :-):-) 

همه میگن ضعیف و لوس

اما نمیفهمن ریشه این ماجرا چی بوده

چقدر این طفلک تحت فشار بوده، چقدر با این سن کم عذاب کشیده که به قدری تحریک پذیر شده که این ماجرای به ظاهر ساده باعث شده خودکشی کنه. سطحی نگر نباشید

ی چیزی تو زندگی هامون گم شده... قبلا بود ۲۰سال پیش ولی الان نیست..... نمیدونم چطوری اینجوری شدیم

وای گفتی

منم همین حس دارم...چند ساله اینطوری شدم...می فهمم چی میگی

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.
خیلی ها الکی خودشون رو میکشن  بچه ۱۵ ساله چه مشکلی داره که خودش رو میکشه؟یعنی پدر مادر حق ندارن ...

پدر مادا نصیحت نمیکنن

بعضی هاشون دیوونه میکنن طرفو

کاربری سوممه🖤 فقط به خاطر اینکه حرف حق گفتم🖤بهونه برای گریه زیاد است/اما امان از گریه های بی بهونه🖤
خودکشی توی نوجوان ها دلایل بسیااااااار ساده ای می‌تونه داشته باشه ،عزت نفس و هویت و شخصیت بچه درست ب ...

یا خدا 

بعد میگن چقدر خودکشی زیاده 

ادم دلایلشو که میبینه شاخ در میاره

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨