2777
2789
عنوان

همسایمون پانزده سالش بود خودشو دار زد🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 2507 بازدید | 146 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همچنین بهترینها برای تو عزیزممم💜💜💜

ممنون عزیزدلمممممممم😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.
چقدر نظرات این تاپیک وحشتناکه خواهشا خواستید بچه دار بشید یه مشاوره برید  یادتونم نره قرار نی ...

بله قرار نیست درسته.  ما فقط میخوایم بچه ها ی الان یکم نرمال باشن.  زرتی خودشونو نکشن. یه حدمیانه رو باشن

یا خدا  بعد میگن چقدر خودکشی زیاده  ادم دلایلشو که میبینه شاخ در میاره

خودکشی یعنی من خودمو انقدر ارزشمند نمی‌دونم که برای بقای خودم تلاش کنم ، مغز همه تلاشش حفظ بقای ماست ، هر فعلی که بقا رو به خطر بندازه مغز شروع می‌کنه باهاش مقابله کردن که از موقعیت خطر دور بشی ، ولی وقتی انتخاب فرد خودکشی هست یعنی انقدر اون حس خود ارزشی پایینه انقدر عزت نفس پایینه انقدر خلأ های عاطفی زیادن که مغز حتی برای بقا هم تلاش نمیکنه 

ریشه عزت نفس از کودکی شکل میگیره و توی همون کودکی هم از دست می‌ره ، همونجایی از دست می‌ره که بچه برای هر تجربه ای بکن نکن میشنوه ، برای هر فعلی احترام بهش گذاشته نمیشه ، همونجایی که فکر میکنیم چون بچه ست میتونیم بدون اجازه بدنش رو لمس کنیم داد بیداد کنیم کتک بزنیم تهدید کنیم اجبار کنیم توپ و تشر بزنیم تحقیر کنیم دستوری حرف بزنیم حق انتخاب رو ازش بگیریم به قوه تفکرش احترام نذاریم ، با نصیحت و حرف هایی با سطح اثر گذاری پایین ،کنترل گر درونی بچه رو غیر فعال کنیم و... اگه این عزت نفس درست شکل نگیره فرد به هر شکلی خودش رو لایق آسیب و یا رفتار های اشتباه میبینه به خود آسیب زدن و یا حتی توی فاز دپ بودن رو شایسته خودش می‌دونه اصلا نمیتونه خودش رو تجسم کنه که میتونن افسرده نباشه ،یا  به دیگران باج میده ، یا خودشو درگیر روابط غیر معنا دار می‌کنه ، یا خود زنی می‌کنه ، یا به گروه ها و جرگه های سطح پایین رضایت میده ،یا دوستای سطح پایین انتخاب می‌کنه با سیگار الکل قلیون گل و... بی علاقگی به سلامتی رو نشون میده به انتخاب های ارزشمند پشت می‌کنه و اگر اوضاع خیلی خراب باشه درگیر پوچی و نیستی میشه و خودکشی می‌کنه 

عزت نفس خیلی مهمه نوجوانی که امروز خودکشی کرده کودکیش درست شکل نگرفته . خب والد که عوض نمیشه تا نوجوانی هم همون رفتار های سمی رو ادامه میده 

.
بله قرار نیست درسته.  ما فقط میخوایم بچه ها ی الان یکم نرمال باشن.  زرتی خودشونو نکشن. یه ...

هیچ آدمی زرتی خودشو نمیکشه 

یا افسردگی داره ، یا اتفاقی براش افتاده که شما ازش خبر نداری 

شما حتی اون بچه رو از نزدیک ندیدی و داری اینطوری قضاوت میکنی

شاید یکی بهش قبلا تجاوز کرده بوده و انگیزه اصلی خودکشی این بوده باشه

این فقط یه مثال از هزاران مثال دیگس

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
شما که قوی و محکمی چشماتونو باز کنین و ببینین این بچه ها تو چه دوره زمونه ای دارن زندگی میکنن.

دوره زمونه رو خودشون زدن خراب کردن وگرنه مگه ماها نبودیم..پدرمادرامون نصف پدرمادرای امروزی بهمون توجه نمیکردن ..الان دختره متولد 85سراز همه چی درمیاره

هیچ آدمی زرتی خودشو نمیکشه  یا افسردگی داره ، یا اتفاقی براش افتاده که شما ازش خبر نداری  ...

واقعا براتون متاسفم.  چطوری میتونی دیگرانو ترغیب کنی که هر کی هر مشکلی داشت خودش بکشه؟ اونم دختربچه های نوجوان😑😑😔

واقعا براتون متاسفم.  چطوری میتونی دیگرانو ترغیب کنی که هر کی هر مشکلی داشت خودش بکشه؟ اونم دخت ...

حالتون خوبه؟؟ دارم میگم فکر نکنید بچه ها برای یه چیز چرت خودکشی میکنن 

شما چند سالتونه که از حرف من این منظورو برداشت کردید

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜