2777
2789
عنوان

همسایمون پانزده سالش بود خودشو دار زد🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 2507 بازدید | 146 پست
متاسفم برا طرز فکرت...هیچکس از زندگی اون یکی خبر ندارع....حتما مشکل داشتع کع دس به خودکشی ردع وگرنع ...

خیلی ها الکی خودشون رو میکشن  بچه ۱۵ ساله چه مشکلی داره که خودش رو میکشه؟یعنی پدر مادر حق ندارن بچه رو نصیحت کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی چیزی تو زندگی هامون گم شده... قبلا بود ۲۰سال پیش ولی الان نیست..... نمیدونم چطوری اینجوری شدیم

دقیقا اون چیه

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️
خوب به خاطر خودش گفته درس بخونن  پدر نگه درس بخونم !  کی بگه ؟

اینکه چطور بگه درس بخون خیلی فرق داره😐

یکی با کتک و تهدید و محدودیت و سرزنش میگه درس بخون

یکی هم دوستانه و با مهربانی و درک

تاپیک های قبلی متعلق به من نیست:) البته به جز آخریش:/

حالا شاید همه فکر کنن دختره چقد ضعیف‌النفس بوده و چقد سسته و اینا

ولی واقعا شاید صبرش لبریز شده بوده توی اون خونه

خدا رحمتش کنه

تمام این مدت خود را دوستِ تو میپنداشتم، بی‌خبر از انکه برای تو مزاحمی بیش نیستم:)
خوب به خاطر خودش گفته درس بخونن  پدر نگه درس بخونم !  کی بگه ؟

مطمئن باش فقط نگفته درس بخون

حرفای دیگه ای زده

کاربری سوممه🖤 فقط به خاطر اینکه حرف حق گفتم🖤بهونه برای گریه زیاد است/اما امان از گریه های بی بهونه🖤

ب قول مجتبی شکوری برای بچه هامون باغبان باشیم نه نجار :) 

نجار ی چارچوب ذهنی میسازه و دوست داره همه چیز تو همون چارچوب باشه ، ولی باغبان میزاره خود بذر جوونه بزنه رشد کنه و به هر شکلی میخواد دربیاد

حالا شاید همه فکر کنن دختره چقد ضعیف‌النفس بوده و چقد سسته و اینا ولی واقعا شاید صبرش لبریز شده بود ...

دقیقا

کاربری سوممه🖤 فقط به خاطر اینکه حرف حق گفتم🖤بهونه برای گریه زیاد است/اما امان از گریه های بی بهونه🖤
باباش چرا به خاطر آینده خودش گفته درس بخون این دار زدن داره؟ 

نه منظورم این نیست که باباش مقصرواون بایدناراحت باشه.منطورم اینه که این قدرواسه چیزمسخره ای این کارو کرده توچراناراحتی مامان باباش بایدناراحت باشن

گاهی جنون انی بعد دعوا دست میده و اگر طرف افسردگی هم داشته باشه ممکنه همچین خطایی کنه،بچه هم بوده ،ت ...

منم دلم سوخت

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.
ما مظلوم و توسری خور بودیم اینا پرو و وقیح.  میگن یا باید کار خودمون بکنیم یا خودمون میکشیم

ما پرو و وقیح نیستم خانوم!

ما نمیتونم  ضعیف و مظلوم تو سری خور باشیم!

تو بی احساسی ولی مه جور تو نیم🙂🖤 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌بعضی وقتا خیلی یهویی و بدون مناسبت دست به قلم میشم و متن مینویسم .... خلاصه که استفاده کنید ....     دقیقا زمانی که احتیاج داشتم توسط یه نفر عمیقا درک شم،همه ولم کردن.... خدا جونم بنده هات که ول کردن، اما خودت هیچ وقت نزار به حال خودم رها شم..اگه ولتون کردم بدونید حقتون  بوده چون من به همه بدون شک فرصت شروع دوباره رو دادم اما خودتونو زدید به نفهمی.......خلاصه که خلاصه.....
خیلی ها الکی خودشون رو میکشن  بچه ۱۵ ساله چه مشکلی داره که خودش رو میکشه؟یعنی پدر مادر حق ندارن ...

نصیحت داریم تا نصیحت

یکی با کتک و تهدید و محدودیت و سرزنش نصیحت میکنه

۱۵ که هیچ حتی مورد خودکشی بین ۱۱ ۱۲ ساله ها هم بوده

ربطی نداره. اتفاقا تو اون سن بچه حساس تره

تاپیک های قبلی متعلق به من نیست:) البته به جز آخریش:/