منمننکننمیتونیبخونیش😂 چرا باید غصه ی دنیا رو بخوریم؟👇 دنیایی که همش اشتباهیه! کولر گازی با برق کار میکنه، ارّه ی برقی با بنزین! خواجوی کرمانی مالِ شیرازه، صائب تبریزی در اصفهانه، اونوقت ستار همدانی مالِ تبریز!! هفت تیر، شش تا گلوله داره! هزار پا شصت تا پا!! هیچ عطاری، عطر نمیفروشه، و هیچ قهوه خانه ای قهوه!! تازه هیچکس در دنیا، چایی رو با قاشق چای خوری نمیخوره!! چای سبز، زرده! چای سیاه، قرمز! جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، آچار فرانسه مالِ انگلیسه!!! خب اینا که همش اشتباهیه!! چرا باید غصه ی دنیای اشتباهی رو بخوریم؟ (برگرفته از رضا رشیدپور🌸🌱) اسم و پروفایلم فانه😂🥲، فقط برای اینکه تویی که اسم و پروفایلمو دیدی لبخند روی لبت بیاد و یاد قدیما بیوفتی:))❤️ خدایی واسم سواله! کاربری هزارُمتون باشه، صدبار تعلیق شده باشید، از سال ۱۲۰۰ اینجا عضو باشید، چه سودی داره واستون؟😐 چیزی بهتون هدیه میدن؟ مدال طلا داره؟😂😐
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانمگاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚
توتاپیکهای خنده مدیونید تگم نکنید بنظرم به اندازه کافی غم وغصه داریم که برای فرارازش پناه میاریم به مجازی پس تو مجازی دلیل حال خوب همدیگه باشیم♥️...الهم عجل لولیک الفرج♥️..برای شادی دل خودت الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم والعن عدوهم♥️یک عددعاشق پاستای آلفردو♥️دیدی تواوج ناامیدی یهووو دلت میگره بغض خفت میکنه به بن بست میرسی هیچ راهی نداری انگار تموم غم عالم ریخته تو دلت؟بعد یهو شاد میشی اون اتفاق میگن اون شادی خدائه🥺♥️دستانم بوی گل میداد ومرا به جرم گل چیدن محکوم کردن اما نمیدانستن شاید من گلی را کاشته بودم❤️به امید روزی که بیام تاپیک بزنم دیدن تونستم بلاخرهه تونستم مزون خودم دارررم با یه عالمه لباسای خاص که خودم طراحیشون کردم طبقه بالاش هم کارگاه خیاطیمه با یه عالمه کار آموز یه دختر خود ساخته که روزگاری نه چندان دور شهره شهر میشه من به خودم ایمان دارم یکروزی میرسه برند مخصوصمو میزنممم چه لذتی داره خودت دونه دونه نگین های تور پرنسسی رویای دختری رو پرس کنی وباعشق بدوزی انگار لباس عروسی خودته اون روز دیر نیس من مطعنم😌تخریب میکنم آنچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم آرزو طلب نمیکنم آرزو میسازم ... زانونمیزنم حتی اگر سقف آسمان کوتاهتراز قد من باشد زانو نمیزنم حتی اگر تمامی آدمهاروی زانوهایشان راه بروند
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤