خانمه چند دقیقه پیش پست گذاشته،فک کنم بانو عسل بود اسمش،،عکس شوهرش رو گذاشت،بنده خدا پدر و مادرش فوت شدن،شوهرش حالا قیافه خوبی نداشت چون معتاد بود توی عکس شل و ول بود،،همه شروع کردن خندیدن و مسخره کردنش،،اخرش با دل شکسته گفت آخه معتاده،گزارش بزنید برام ،سر آخر هم قفل شد تایپیکش،،بنده خدا اوضاع مالی درستی هم نداره،بابا انسانیت داشته باشید،اه
این عکس بازیا جمع شه ن کسی تحقیر میشه ن کسی خوشحال دلیل بر این نمیبینم کسی بخواد عکس همسر دوست اشنا رو بزاره صرفا واسه تبادل نظر پس باید همه جوانبو در نظر بگیره
روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره واقعا بعضیا بتید ادب از حیوون یاد بگیرن ی خانم بود من عکس کت شلوار گذاشتم شروع کرد گفت اره داره تبلیغ میکنه نینی یار تگ کرد فقط نظر میخواستم البته فک کنم حسودی کرد ب اندامم چون تو تاپیکم الان هست