2777
2789
عنوان

چرا بلانسبت همه،بعضیاتون اااانقد بی شعورین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 42 پست

من کلا با عکس گذاشتن مخالفم مثلا ادم عکس شوهرشو بذاره که چی؟

دیگران تایید کنن ؟؟؟؟

بگن بده قراره عوضش کنه؟

خب خودت پسندیدی مبارکت باشه !هرچقدم مردا خوب باشن باز یکی میاد میگه خوب نیست و ... چون نظرا و سلایق باهم فرق دارن !

هرچند من تو این تاپیک که شما میگی نبودم که ببینم چیا گفتن 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توبدتر کوبیدیش که .میگی معتادبودوشل ول 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

حرفهای بقیه رو انتقال دادم،عکس گذاشت که از اوضاع بدش فک کنم درد و دل کنه،،،هی گفتن هر هر هر سکته کرده؟؟مرده؟؟هر هر چرا این شکلیه،،چرا شل و وله،،،اینم گفت آخه معتاده

من طرفداری نمیکنم اما اینجا که زندگی نامه همه با جزئیات  نوشته نشده خب اون فردی هم که اینکارو میکنه درصدی مقصر هست نباید هرچیزی رو اینجا بزاره دیگه، اقا من قیافم خوبه ازش راضیم اما ادم انتقاد پذیری نیستم یا حتی مسخره کردن روم تاثیر بد داره پس چرا باید عکسمو بزارم تهشم بگم خیلی بدید؟😐

اینجاس که شاعر میگه چرا عاقل کند کاری که بازارد پشیمانی؟

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

یه مشت بچه ریختن توی سایت  باطرز بیان خیییلی زشت انگاری ارث باباشون خوردن ،من که اصلا جوابشونو ...

ن بابا به خانم متاهل بچم داشت من الان برو ببین تو تاپیک عکس گن شلوار و اندامم هست گذاشتم شروع مرد اررره تبلیغه گفتم بابا این مزون ک من خرید میکنم معروفه اصلا واسه خودم نی نینی یار تگ کرد حسود

این عکس بازیا جمع شه ن کسی تحقیر میشه ن کسی خوشحال دلیل بر این نمیبینم کسی بخواد عکس همسر دوست ...

من صفحه اولش و خوندم

دلش گرفته بود ... لابد خواسته درد دل کنه 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

دقیقا منم همچین حسی بهم دست داد، کاش تاپیک حمایت نزنیم!!

من کجا حمایت کردم،اصلا مگه میشناسمش،،،بابا مسخره نکنیم،حالا درست یا اشتباه،عکس شوهرش رو‌گذاشته،،،دیگه مسخره کردن چیه؟شوهرش معتاده،خرجی نمیده و پدر و مادر هم نداره،بچم هلاک میشه پول ندارم اسباب بازی بخرم،دست بچه ها میبینه‌گریه میکنه.خوندم نوشته بود که گفته طلاق بگیری،اسید میپاشم روت،،اصلا از اون خانم حمایت نمیکنم،میگم انسانیت داشته باشبم

من عکس و دیدم عز تاپیک اومدم بیرون ما هیچی نگفتم هیچ نظری رو هم نخوندم واقعا حالم بد شد

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
من طرفداری نمیکنم اما اینجا که زندگی نامه همه با جزئیات  نوشته نشده خب اون فردی هم که اینکارو م ...

گاهی برا درد و دل آدم انقد حالش بده،فقط میخواد بیاد اینجا که آروم بشه و حرف بزنه،،،نمیدونه کدوم کار درست و غلطه،،،حالا به اشتباه هم اگه عکس گذاشت،دیگه ماها آدم باشیم ،مسخره نکنیم،گناه داره،،

خدایی دیدی چه بد بود جو،متاسفم

من فقط عکسو دیدم متاسف شدم قرام سوال بود چرا اسی اینجوری از بند ه خدا عکس کرفته واقعا حالم بد شد باردارم هستم زود اومدم بیرون ولی عکسه جلو چشمامه  

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.