روز جمعه خواستگارم اومد خیلی از نظر چهره قیافه شرایط مالی و اخلاقی و خانواده خوب بود با هم صحبت هم کردیم آخر صحبت مون گفت نظرتون چیه گفتم باید فکرامو بکنم با خانواده صحبت کنم
حس بدی دارم از اینکه منو نپسندیده باشن هیچ خبری نشده از اون روز ازشون😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه کارگر نیست قسمت چاپ بلاگ یه همچین چیزیش کار میکنه اما تو فکر ارتقاء کارش هم بود خب میدونین من دو ...
نظرت محترمه عزیزم ...ولی تصمیمی که الان میگیری مختص این سن وسالت آدم پا به سن که میزارع علایقش کاملا تغییر میکنه توسن ۲۶سالگی کلا دیدت به زندگی عوض میشه آگاهانه رفتار میکنی الان سنت مناسب ازدواج نیست چون جوونی نکردی با کلی آرزو باید بری وسط کلی مشکلات اقتصادی فعلی ...عزیزم تو تولد باذوستات رفتی؟یک شب تو باغ بودی ؟تابحال هتل پنج ستاره رفتی؟کنسرت رفتی؟رستوران گردان رفتی؟هواپیمذ سوار شدی؟ لباس برند پوشیدی ؟شده دلت بخواد بری بگردی؟شمال رفتی عشق کنی ؟تازه این موارد مبتدی ترین خواستهای جووناست فردا دلت میخاد باشوهرت بری کنسرت مکه یک کارگر میتونه ببرتت؟پس عزیزم برو سره کار درس بخون وارد جامعه شو یکم استقلال مالی پیدا کن فردا همین خواسته ای کوچیک عقده میشه برات ....تغییرات و تحولات مردها در چهل سالگی رو حتما بخونید ...متوجه میشید چرا مردها تواین سن بفکر زن صیغه ای میفتن وتجدید فراش ...چون بخوردشون میان که ای بابا ما جوونی نکردیم و....
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.