2777
2789
عنوان

خواستگارم اومد ولی فکر کنم نپسندیدن منو

| مشاهده متن کامل بحث + 4692 بازدید | 79 پست
واقعا دوست داری تواین سن ازدواج کنی؟؟

آره من به شدت آدم ازدواجی هستم

خب نسبت به سنم رشد هیکلمم سریع تر بود و مجبور بودم به تناسب اون رفتار کنم و خیلی زودتر از اون چیزی که باید میبود شرایط و جو زندگی رو درک کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم میگه خواهرش گفته 2 جای دیگه رفتیم اصلا نرفته حرف بزنه اینجا خودش به خواهرش گفته که بریم حرف ب ...

ناراحت می شم می بینم یکی تو سن و سال شما داره برای شوهر غصه می خوره..

ببین این حس ازدواجی ت رو کم کن...اصلا به این حست پر و بال نده 

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
معرف از فامیلای نزدیک بودن

ازدواج من سنتی بود..بعدازیک هفته زنگ زدندجواب خواستند..دخترگلم ازمن به شمانصیحت برای ازدواج عجله نکن ...وازروی احساسات تصمیم نگیرحتماتحقیق کن ..درموردخودش وهم خانواده اش تابعدابه مشکل برنخوری ..همه چیزرودرنظربگیروتصمیم پدرومادرت روهم لحاظ کن ..بعدتصمیم درست بگیر.امیدوارم درخوشبختی به روت همیشه بازباشه گل دختر

وا تو کارخونه یعنی کارگره؟ خواهش میکنم صبر کن یک موقعیت رسمی وشغلی بهتر بیاد ...بخدا من تو صدتا کارخ ...

نه کارگر نیست قسمت چاپ بلاگ یه همچین چیزیش کار میکنه اما تو فکر ارتقاء کارش هم بود

خب میدونین من دوست دارم ازدواج کنم و هدفمو رو تشکیل خانواده قرار دادم 😶

ازدواج من سنتی بود..بعدازیک هفته زنگ زدندجواب خواستند..دخترگلم ازمن به شمانصیحت برای ازدواج عجله نکن ...

خیلی ممنونم ازتون 

بله حتما

بابام که خیلی خوشحال بودن و راضی بهشون هم گفتم اگر طرف پسر جوابشون مثبت بود هم تحقیقات کنن هم مشاوره بریم ولی فعلا که خبری نشده 

نه کارگر نیست قسمت چاپ بلاگ یه همچین چیزیش کار میکنه اما تو فکر ارتقاء کارش هم بود خب میدونین من دو ...

نظرت محترمه عزیزم ...ولی تصمیمی که الان میگیری مختص این سن وسالت آدم پا به سن که میزارع علایقش کاملا تغییر می‌کنه توسن ۲۶سالگی کلا دیدت به زندگی عوض میشه آگاهانه رفتار می‌کنی الان سنت مناسب ازدواج نیست چون جوونی نکردی با کلی آرزو باید بری وسط کلی مشکلات اقتصادی فعلی ...عزیزم تو تولد باذوستات رفتی؟یک شب تو باغ بودی ؟تابحال هتل پنج ستاره رفتی؟کنسرت رفتی؟رستوران گردان رفتی؟هواپیمذ سوار شدی؟ لباس برند پوشیدی ؟شده دلت بخواد بری بگردی؟شمال رفتی عشق کنی ؟تازه این موارد مبتدی ترین خواست‌های جووناست  فردا دلت میخاد باشوهرت بری کنسرت مکه یک کارگر می‌تونه ببرتت؟پس عزیزم برو سره کار درس بخون وارد جامعه شو یکم استقلال مالی پیدا کن  فردا همین خواسته ای کوچیک عقده میشه برات ....تغییرات و تحولات مردها در چهل سالگی رو حتما بخونید ...متوجه میشید چرا مردها تواین سن بفکر زن صیغه ای میفتن وتجدید فراش ...چون بخوردشون میان که ای بابا ما جوونی نکردیم و....

امضات 😂😂😂

😂😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.