2777
2789
عنوان

خواستگارم اومد ولی فکر کنم نپسندیدن منو

| مشاهده متن کامل بحث + 4692 بازدید | 79 پست
خوبه معلم هم بوده و این بوده طرز فکرش 😑🤦🏻‍♀️

دقیقا همین ادمو حرص میده

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی خیال بابا خواستگار میاد و می ره 

بعد از اومدن هر خواستگار به خدا بگو خدایا بهترین و نصیبم کن اگه به دردم نمی خوره خودت جفت  و جورش  نکن 

ان شاالله یکی رو قسمتت کنه خدا که همه این خواستگار نماها  انگشت کوچیکشم  نباشن

دنیا اونقدرها جدی نیست   
به خدا خوبه شما رو داریم

والا قسمتت هرکس وهرچی باشه دهنتون بسته میشه به اجبار نمیشه .....من ۹سال مطلقه بودم عید پارسال با یکنفر که چندسال  باشه بودم میخاستم ازدواج کنم بعد چهار سال اینقدر خوشحال بودم که مخشو دیگه زدم واسه ازدواج عید تمومه بهش میرسم خخخ برج یازده همچین بهم خورد گفت نمیخامت شرایط ندارم و.....منم افسرده وبدبخت حس خودکشی و....همونجا شوهرم اومد خواستگاری خیییلییی بهتر از اون کارمند ه همسرم خوشتیپ تحصیلکرده خوشگلترازاون وجه ی اجتماعیه بالا ...قسمتت بگو کجاست

نه دیگه معمولا پسر خبر میده که الان سه روزه خبری نشده 

منو چی میگه خواستگارم گفت ان شالله بقیه حرفا براجلسه دوم ....ونیومدن 

منم ب ابجیم گفتم اونم بهشون حرف زد گفت برادرتون میتونست یه خداحافظی کنه ن اینکه ذهن دخترمونو مشغول کنه ....

خوشحالم که معذرت خواستن وگفتن حق باشماس پسرمون بی فرهنگه 

دلم گرفتع👩🏻‍🦯
ما یه فامیل داشتیم دوتا دختر داشت بعد یه خواستگار سرزده میره خونشون مامان دخترا میگه حالا کدومو پس ...

همینه دیگه مردها جرات پیدا می کنن وقتی می بینن کسی پشت زنشون نیست هر جور به خوان زن را کوک می کنن

ما یه فامیل داشتیم دوتا دختر داشت بعد یه خواستگار سرزده میره خونشون مامان دخترا میگه حالا کدومو پس ...

امضات 😂😂😂

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
هنوز چند روز گذشته  هنوز یکم صبر کن حتما مثبت بودن  اومدن امار جد ابادتو در بیارن نگران نب ...

مامانم میگه خواهرش گفته 2 جای دیگه رفتیم اصلا نرفته حرف بزنه اینجا خودش به خواهرش گفته که بریم حرف بزنیم

وقتی اومدن تو اتاق با خواهرش دسته گل رو بهم داد بعد خواهرش رفت بیرون 

مامانم میگه اگه نپسندیده بود گل رو بهت نمی‌داد که

وا تو کارخونه یعنی کارگره؟ خواهش میکنم صبر کن یک موقعیت رسمی وشغلی بهتر بیاد ...بخدا من تو صدتا کارخونه کنترل کیفی بودم هر سه ماه نهایت شش ماه تعدیل نیرو دارن مگر خییلیی نیرو خوب وکاربلد باشه وبی حاشیه که نگهش دارن و معمولا این کارو نمیکنن چون کارگری که بمونه مسابقه کاریش زیادبشه زبون دراز میشه میگمودیدم ۱۸سال عمری نیست دختر ....من ۲۳سالگی طلاق گرفتم با پنج سال خانه داری امسال ازدواج کردم ۳۳سالمه  شوهرم بهتره ازشوه ه ادامه دیگه تویی که ۱۸سالته ومجرذی و هنر دوشیزه ای مثله دسته گل میمونی چرا عجله داری