روز جمعه خواستگارم اومد خیلی از نظر چهره قیافه شرایط مالی و اخلاقی و خانواده خوب بود با هم صحبت هم کردیم آخر صحبت مون گفت نظرتون چیه گفتم باید فکرامو بکنم با خانواده صحبت کنم
حس بدی دارم از اینکه منو نپسندیده باشن هیچ خبری نشده از اون روز ازشون😔
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وا تو کارخونه یعنی کارگره؟ خواهش میکنم صبر کن یک موقعیت رسمی وشغلی بهتر بیاد ...بخدا من تو صدتا کارخونه کنترل کیفی بودم هر سه ماه نهایت شش ماه تعدیل نیرو دارن مگر خییلیی نیرو خوب وکاربلد باشه وبی حاشیه که نگهش دارن و معمولا این کارو نمیکنن چون کارگری که بمونه مسابقه کاریش زیادبشه زبون دراز میشه میگمودیدم ۱۸سال عمری نیست دختر ....من ۲۳سالگی طلاق گرفتم با پنج سال خانه داری امسال ازدواج کردم ۳۳سالمه شوهرم بهتره ازشوه ه ادامه دیگه تویی که ۱۸سالته ومجرذی و هنر دوشیزه ای مثله دسته گل میمونی چرا عجله داری