2777
2789
عنوان

خانواده ی همسرم برای اولین بار دارن میان خونه مون چی بپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 1851 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پروفایلم و دزدیدونه خلاقیمت ندارن ملت😅 مگه باید تاپیک دو ادم یه شکل باش؟

نه عزیز 

ایشونم قدیمی بودن 

یه لحظه فکر کردم همونی 

کلا گفتم 

ان شالله خونه دار بشی 

بعدشم من خونه دار بشم 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
ن حس خوبی نداره کاش منم‌ میتوسنتم‌ قطع‌ رابطه کنم‌ اونایی‌ ک تازه ازدواج‌ کردن‌ نمیدونن‌ اولشه‌ بعدا ...

من ۸ ساعت ازشون فاصله دارم عزیزم

چند ماه یه بار فقط چند روز میبینمشون

ادم های درستی نبودن

مال منم درست نیستن 

اما چه کنم نمیشه قطع رابطه کرد 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
بلی من ۱ مستاجرم هعیی😞

خدامون بزرگه

🤣🤣🤣چرااا

خب بعدا‌‌میفهمی‌ دیگ الان ک میان‌ خونت‌ اگ همه چی خوب باشه‌ مادرشوهرت‌ از حسودی‌ ک چقدر داره بهت خوش میگذره روزگارتوسیا‌ میکنه‌ اگ‌ بدم‌ بپزی‌ سر این‌ یجوری‌ الم‌ شنگه‌ راه میمدازه‌ ک خودت‌ میبینی‌ اگ همین‌ بعدرفتنم‌ نکنه‌ ی روزی‌ میکوبه‌ توسرت‌ البته‌ من با توجه‌ ب مادرشوهرا‌ اینومیگم‌ شاید مال ت خوب‌ باشه یعنی امیدوارم‌ ک خیلی خوب باشن‌ باهات‌ ک زندگیت‌ برات بچسیه

مممممم