2777
2789
عنوان

خانواده ی همسرم برای اولین بار دارن میان خونه مون چی بپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 1851 بازدید | 92 پست
چه حس خوبی❤️ ما که ازشب عروسی باهاشون قطع رابطه ایم یازده ساله

چرا 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حس خوبی❤️ ما که ازشب عروسی باهاشون قطع رابطه ایم یازده ساله

ن حس خوبی نداره کاش منم‌ میتوسنتم‌ قطع‌ رابطه کنم‌ اونایی‌ ک تازه ازدواج‌ کردن‌ نمیدونن‌ اولشه‌ بعدا‌ چجوری‌ مادرشوهرمیوفته‌ ب جونشون‌ من تازه عروس بودم تا ۹ماه قشنگ بهم میرسیدن‌ ولی بعد۹ماه‌ هارشدهاررررر

مممممم
بلد نیستم 🥺

گوشت گوسفند رو ب قطعات بزرگ برش بده اگ سعی کنی از رو وصله جدا کنی خیلی خوب میشه دیگه استخون ریز هم تو غذات نیس. بعد ی پیاز نگینی ریز کن با روغن سرخ کن بعد گوشتتو بنداز با گوشت هم سرخ کن بعد زردچوبه بزن و خوب تفت بده. بعد فلفل سیاه و یکم نمک بزن، البته ی سریا نمکو اخر میزنن من همون اول میزنم. ی ذره ادویه کاری اگ داری بزن با یکم پاپریکا. بعد تفت بده اب بریز روش بذار بپزه 4 ساعت بپزه ک خوب جا بیفته بعد بذار زیاد از ابش هم نمونه. بزار ابش بخار شه ی کاسه خورش خوبی از ابش بیشتر نمونه وسطای کار چهار تا لیمو عمانی درشت قشنگ بشکون مغزشو درار هسته هاشو جدا کن فقط اون سیاهه رو بریز  

باقالی پلو با گوشت  فسنجون قیمه بادمجون خورش خلال  اینا مجلسی ترن بنظرم تا قورمه سبزی& ...

باقالی ندارم متاسفانه

ولی قیمه میتونم درست کنم 

اره یه سوپ یه ژله یه سالاد دیگه

حالا سالادامو عوض میکنم تا جمعه ولی هر وعده سوپ درست نمیکنم ژله هم یه بار دسرش میکنم یه بارم ساده

خوبه؟

ادم های درستی نبودن

یه کاربری بود اونم پروفایل شما داشت 

اسمش هم همین بود 

چقد تاپیکات با اون فرق می‌کنه 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺