چه حس خوبی❤️ ما که ازشب عروسی باهاشون قطع رابطه ایم یازده ساله
چرا
میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️ خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گوشت گوسفند رو ب قطعات بزرگ برش بده اگ سعی کنی از رو وصله جدا کنی خیلی خوب میشه دیگه استخون ریز هم تو غذات نیس. بعد ی پیاز نگینی ریز کن با روغن سرخ کن بعد گوشتتو بنداز با گوشت هم سرخ کن بعد زردچوبه بزن و خوب تفت بده. بعد فلفل سیاه و یکم نمک بزن، البته ی سریا نمکو اخر میزنن من همون اول میزنم. ی ذره ادویه کاری اگ داری بزن با یکم پاپریکا. بعد تفت بده اب بریز روش بذار بپزه 4 ساعت بپزه ک خوب جا بیفته بعد بذار زیاد از ابش هم نمونه. بزار ابش بخار شه ی کاسه خورش خوبی از ابش بیشتر نمونه وسطای کار چهار تا لیمو عمانی درشت قشنگ بشکون مغزشو درار هسته هاشو جدا کن فقط اون سیاهه رو بریز
میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️ خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺