2777
2789

بچها سلام

ببینید عزیزان 

الان برای این ازمون هرکس هر رشته ای داشته باشه باید منابع مربوط ب همون رشته رو بخونه؟؟؟مثلا من که رشتم تربیت بدنیه باید چی بخونم و چی نخونم؟؟؟؟ الان من نمیدونم ی سری منابع عمومی و تخصصی و اختصاصی هست که من نمیدونم همش باید خونده بشه یا نه بر اساس رشته هر فرد چندتاییش رو باید خوند 

خواهش میکنم بگید بدجور سردرگمم 

نمیدونم بشینم همه منابع و کتاب ها رو بخونم بعد لازم نباشه وقت تلف کردنه 

نخونم شاید سوال بیاد بدبخت بشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون آموزگار ابتدایی هست همه منابع مشترک هست. همون عمومی،تخصصی، اختصاصی را بخون

مررررسیییی عزیزدلممممم ان شالله همیشه موفق و سلامت باشی ❤❤

نمیدونید نمونه سوالات دوره های قبل رو ک توی کنکورش اومده از کجا دانلود کنم؟

عزیزم فکر کن داری کنکور ارشد میدی.دقیقا مثل کنکور یه سری سوالات تخصصی هست یه سری سوالات عمومی.بهترین کار اینه که اول بری سوالات سالهای مختلف مربوط به رشته خودت را دانلود کنی و بخونی.اینجوری با سبک سوالا اشنا میشی.بعد نگاه کنی ببینی کدوم درس تخصصیت میاد تو ازمون.همونا را بخونی.معمولا سوالت تکراری هستن.با خوندن سوالا خیلی جلو میفتی.

درسای عمومی معمولا شامل معارف ادبیات کامپیوتر اطلاعات عمومی هوش و ریاضی است

همونایی ک نوشته بخون رشته ای نیست، چون اموزگاریه، دبیری نیست  فقط تو دفترچه ببین رشته ات رو ب ...

مرسی عزیزدلم لطف کردی❤❤❤

من دانلود کردم

اگ بخوای بخری از سایت معتبر مثل طاقچه سفارش بده برات میارن

بنطرت نمونه سوال خوندن هم تاثیری داره؟

مرسی مهربونم ❤❤❤ شما نمیدونید نمونه سوال که توی کنکور ادوار گدشته اومده از کجا بگیرم؟😓

نه سخته پیدا کردنش زماندهدر میدید من اکثر منابع رو دانلود کردم گوگل رو تبلت میخونم

مثلا شما درسای تخصصی مربوط به رشتتون گه دانشگاه میخوندی چی بوده؟همونا را بخون.مثلا ما که حسابداری بودیم سه نا کتاب حسابداری صنعتی داشتیم.هر سه تاش در قالب درس حسابداری صنعتی سوال اومد.و بقیه درسال تخصصی مون هم به همین شکل.

عزیزم فکر کن داری کنکور ارشد میدی.دقیقا مثل کنکور یه سری سوالات تخصصی هست یه سری سوالات عمومی.بهترین ...

قربون شکل ماهت برم مرسی بابت راهنماییت❤❤❤❤خیلییی کمکم کرد❤❤❤ من نمیدونم نمونه سوال از کجا دانلود کنم هر سایتی میرم سرکاریع و لینک دانلودی نیست

مرسی عزیزدلم لطف کردی❤❤❤ من دانلود کردم اگ بخوای بخری از سایت معتبر مثل طاقچه سفارش بده برات میارن ...

فک کنم خیلی تاثیر داشته باشه، چون اکثرا درسا خوندنی هستن

منم دانلود کردم، تو گوشی اخه کور میشیم، حجمشونم زیاده

یه سایت هست ایران استخدام.خیلی اطلاعات خوبی داره.معمولا جزوه های عمومی هم داره.ولی برا تخصصیا بهتره از روی یه کتاب خوب و جامع بخونی.بری تو ایران استخدام نمونه سوالات را هم گذاشته.دانلود کن که اشنا بشی

نه سخته پیدا کردنش زماندهدر میدید من اکثر منابع رو دانلود کردم گوگل رو تبلت میخونم

اره دقیقا....... راست میگید

خیلی خوندید برای کنکور امسال؟

افرین به شما ان شالله موفق باشید ❤

مثلا شما درسای تخصصی مربوط به رشتتون گه دانشگاه میخوندی چی بوده؟همونا را بخون.مثلا ما که حسابداری بو ...

متوجه شدم عزیزدلم

اما من منابع رو که نگاه کردم توی منابع اختصاصیش فقط ی درس از دروس تخصصی من بود 

شاید من اشتباه منابع رو دیدم