2777
2789

اول بگم که پدر شوهرم به شدت پولداره و تو فامیل حرف اولو میزنه (ازدواجمون فامیلیه)

ولی به خسیسی تو کل فامیل معروفه (با فامیل رفت و آمد نداره)

آقا اومدن خواستگاری من ، پدرم میگفت اینا خسیسن و تو زندگی اذیت میشی باور کن اگه شوهرت یه آدم معمولی یا ضعیف باشه ولی پولاشو خرجت کنه خیلی لذت بخش تره تا یه آدم پولدار و اینکه بدونی مقدار خیلی کمی از پولشو خرج تو میکنه هیچی دیگه مت گفتم اجازه بدیم بیان خواستگاری یه مدت در ارتباط باشیم منم بفهمم واقعا خسیسن یا الکی پشتشون حرف در میارن 

هیچی دیگه جهار ماه در ارتباط بودیم و مطمئن صدم همسرم به شدن دست و دلبازی و با این فکر که حتما خانوادشم همینطورن بله دادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی دیگه گذشت و گذشت تا موقع عروسی با اینکه پدر شوهرم چندین خونه داره خونشو نداد ما بریم زندگی کنیم و الان از نصف بیشتر حقوق همسرمو داریم قسط وام هایی میدیم که برای خونه گرفتیم

هیچی دیگه گذشت و گذشت تا موقع عروسی با اینکه پدر شوهرم چندین خونه داره خونشو نداد ما بریم زندگی کنیم ...

حداقل خوبیش اینه زیرمنت کسی نیستید اونم بزار جمع کنه ببخشید جز حمال وارث چیزی نیست

دلت که زنده باشد.خانه ی دلت آبادمی شود!خانه ی دلت آباد

وقتی ما خونه ر خریدیم دو میلیارد و هشتصد میلیون پولش بود که از این مقدار پدر شوهرم سیصد میلیون دهد گفت این به عنوان کادوی ازدواج و نهصد میلیون هم بهتون قرض میدم و معادلش هم دو دونگ خونه زد به اسم خودش

وقتی ما خونه ر خریدیم دو میلیارد و هشتصد میلیون پولش بود که از این مقدار پدر شوهرم سیصد میلیون دهد گ ...

و مت اصلا و ابدا از این ماجرا ها خبر نداشتم فکر میکردم چول شوهرمه و پدرش هم بلاعوض کمک کرده

ومن ابدا خبری ندارم 

خلاصه گفتن حالا که پول نداری ما خرج عروسیو میدیم 

ما هم خوشحال 

ولی همون شب عروسی کادو ها رو برداشتن واسه خودشون ولی همه جا نشستن گفتن ما عروسی گرفتم ما خونه خریدیم

عزیزم تا اینجایی که شما گفتی من خیلی چیز بدی ندیدم .به هر حال کمکشون و کردن ولی شما دوست داشتی بلاعوض باشه که نشده.همین که پول گذاشتن و شما تونستی خونه بخری یا عروسی گرفتن خودش کمکه.

و خدایی که در این نزدیکی ست...لای این شب بوها....پای آن کاج بلند..روی آگاهی آب ...روی قانون گیاه