2777
2789

١٤ تاي ديگه به نيابت از نرجس خاتون به نيت سلامتي امام زمان

الهي همينطور كه ما واسه سلامتى امام زمان ذكر ميفرستيم ، اونا هم سلامتى كامل اقا محمد بهش برگردونن الهي امين 

اللهم صل عل محمد و آل محمد و عجل الفرجهم

🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@درخت_الماس     @elahe_aab_1994     @حنای_من    

ممنون که تگم کردی خواهر خوبم 

50 مرتبه میخونم خبر سلامتیش ان شالله

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ اقایون درخواست دوستی ندن🚫

۱۰۰ تا دیگه خودم 

۱۰۰ تا هم مامانم 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 

میشه برای شفای چشمای منم دعا کنید معجزه بشه خوب بشم عمل پلک کردم ناموفق بود. شوهرم بهم بی محلی میکنه

من پلکمو یساله عمل کردم رد بخیه پلکم ناجور سفید شده گوشه های چشمم برجستگی داره چشمامم تقارون ندارن یکیش حدود ۲ میل پتوز گرفته. چطوری رد بخیه ها رو از بین ببرم کسی رد زخم یا بخیه قدیمی داشته. ک درمان کرده باشه

تو رو خدا میشه برام دعا کنبد

١٤ تاي ديگه به نيابت از نرجس خاتون به نيت سلامتي امام زمان الهي همينطور كه ما واسه سلامتى امام زمان ...

الهی امین 

میشه برای شفای چشمای منم دعا کنید معجزه بشه خوب بشم عمل پلک کردم ناموفق بود. شوهرم بهم بی محلی میکنه

من پلکمو یساله عمل کردم رد بخیه پلکم ناجور سفید شده گوشه های چشمم برجستگی داره چشمامم تقارون ندارن یکیش حدود ۲ میل پتوز گرفته. چطوری رد بخیه ها رو از بین ببرم کسی رد زخم یا بخیه قدیمی داشته. ک درمان کرده باشه

تو رو خدا میشه برام دعا کنبد

200 تاسهم من

انشالله خدا نگاهش کنه🙏

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
@خانمحاجآقا     @مامانبزرگپانیذ     @zahraayat     @مامانmoh ...

چشم خواهر گلم خدا دلت شاد کنه ان شاالله ❤️

سلام ب همه خواهرای عزیز نی نی سایتی 😍💐💐بخدا خیلی خیلی گرفتارم 😔ومحتاج ب دعای خیر شما ازتون خواهش میکنم اول برای ❤️🤲فرج امام زمانمون❤️🤲بعد برای حاجت دل خودتون و اگر دوست داشتین برای گره گشایی از مشکلات من حقیر لطفایه صلوات بفرستید😘💐ممنونم 😘💐  ❤️اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤️🌹💐🌻🌺🌻🌷🌻🥀
الهی آمین 

۱۴ تا گلم 

ان شاالله ب حق آقا امام زمان سلامتیشو بدست بیاره دل نازنین جون شاد بشه🤲🤲

سلام ب همه خواهرای عزیز نی نی سایتی 😍💐💐بخدا خیلی خیلی گرفتارم 😔ومحتاج ب دعای خیر شما ازتون خواهش میکنم اول برای ❤️🤲فرج امام زمانمون❤️🤲بعد برای حاجت دل خودتون و اگر دوست داشتین برای گره گشایی از مشکلات من حقیر لطفایه صلوات بفرستید😘💐ممنونم 😘💐  ❤️اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ❤️🌹💐🌻🌺🌻🌷🌻🥀
الهی امین  میشه برای شفای چشمای منم دعا کنید معجزه بشه خوب بشم عمل پلک کردم ناموفق بود. ...

حمد و صلوات به نيت سلامتي كاملت فرستادم عزيزم🤲🏻🌹

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦