2777
2789

@خانمحاجآقا  

@مامانبزرگپانیذ  

@zahraayat  

@مامانmohamdreza  

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
دوستای قشنگم بیاین اینجا لطفا  @دلبر555 ‍  @درمسیرخدا     @درمسیرخدا ...

١٤ تا الهي به حق فاطمه زهرا خبر بدن ضريب هوشيش خيليييييي رفته بالاااااا🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

اللهم صل علي محمد وآل محمد و عجل الفرجهم

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

١٤ تا الهي به حق فاطمه زهرا خبر بدن ضريب هوشيش خيليييييي رفته بالاااااا🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 ...

قبول باشه گلم ممنونم 

الهی آمین 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

عزیزم من خودم ۱۰۰ تا میخونم باز تموم شد دوباره تعداد برمیدارم ان شاالله 

یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی       خدایا شکرت که همیشه هوامو داری خدایا شکرت بابت اینهمه اتفاقا قشنگ خدایا شکرت که همه چی درست شد و کمک کردی مابه هم برسیم😍😍😍😍 خدایاشکرت خدایاشکرت خدایاشکرت 
عزیزم من خودم ۱۰۰ تا میخونم باز تموم شد دوباره تعداد برمیدارم ان شاالله 

باشه عزیزم ممنونم قبول باشه 

منم فعلا ۲۰۰ تا گفتم تا شب هر چی فرستادم اعلام میکنم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙