2777
2789
ببخشید زیاد سولل میپرسم شزایط خودمه اخهینی بار اول ک عقدتون بهم خورد رفت یک سال بعد برگشت؟بعد گفت شر ...

نه عزیزم چه حرفیه اخه ما بهم نگیم کی میخواد بگه 🙂🌼

یبار اومد خیلی رسمی خاستگاری کرد و اینا تا یجاهایی پیش رفتیم ولی بعد دیگه غیبش زد !!

بعد هرچقدر پیام میدادم سین نمیکرد ..

بعد یکسال یکسال و نیم اومد پیام داد که اره پای مامانم تو کربلا شکست و ببخشید و اینا ..

دوباره از نو شروع کردیم تا جایی که عقد موقت کردیم[حتی حجاب برداشتم جلوش، لمس کردیم همو] اما فردای همون روز پیام داد که کوثر بابام اینا مهریه و وسایلو قبول ندارن میگن یا حرف ما یا کلا تموم و اقا اصلا هیییچ مقاومتی نکرد و گفت چشم تموم میکنم :|||

بعد کلی شرمنده و اینا گفت گورشو گم کرد رفت ..

بازم سوال داشتی بپرس عزیزم :)

من خواستگار خیلی دارم و داشتمب اینا فکر نمیکردماصن نمیخوام شوهر کنم، به قصد شوهر داشتن ازدواج نمیکنم ...

به نظرم فکر عشق و ازدواج نباش زندگیتو بکن بابا حوصله دردسر داری😂

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم چه حرفیه اخه ما بهم نگیم کی میخواد بگه 🙂🌼یبار اومد خیلی رسمی خاستگاری کرد و اینا تا یجاها ...

مرسی فدات شم

چقد ناراحت شدم

بنظرم مامان باباشو بهونه کرده

مطمئنی دلیل رفتنش همین بوده؟

به نظرم فکر عشق و ازدواج نباش زندگیتو بکن بابا حوصله دردسر داری😂

گفتم تو فکرش نیستم

کل ۲۴ سالم فکر اینک با کسی باشم نبودم

فقط ۲ خواستگار همینطور رفتن تو قلبم

ک نذاشتن

منم مجرد موندم 

الکی نمیام شوهر کنم انگار برام ریدن

مرسی فدات شمچقد ناراحت شدمبنظرم مامان باباشو بهونه کردهمطمئنی دلیل رفتنش همین بوده؟

دلیل رفتنش بی عرضگیش بود بیشرف..

حتی یکم مقاومت نکرد ..

حالا تو چی شدی بگو شاید کمکت کردم

گفتم تو فکرش نیستمکل ۲۴ سالم فکر اینک با کسی باشم نبودمفقط ۲ خواستگار همینطور رفتن تو قلبمک نذاشتنمن ...

آفرین واقعااا❤️

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی