2777
2789
خیلیییی ذوق کردم از اینکه یه خواهر اینقدر خواهرشو دوست داره.منم دو تا دختر دارم کاش رابطه شون همینقدر قشنگ و صمیمی باشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من به عنوان یه مادر دخترامو می‌فرستم مدرسه اونی که میاد مدرسه دخترونه رو میزنه دقیقا هم هدفش همین خونه نشین کردن دختراس امروز مدرسه ها فردا پارکها و باشگاهها و...

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

باید الان بیشتر دخترامونو بفرستیم مدرسه بجای عقب نشینی باید جنگیدن و محافظت از خودشون رو بهشون یاد بدیم تا بتونن توی زندگی موفق تر بشن نه اینکه تا یه مشکلی پیش اومد سریع عقب نشینی کنن الان باید بیشتر بفکر این باشیم که دخترامون بیشتر و قوی تر از قبل درس بخونن تا اون عوضی که داره همچین غلطایی میکنه به غلط کردن بیوفته الان وقت عقب نشینی نیست وقت همدلی و باهم بودنه ✌️

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خواهر عالیه عشقه فقط

وایییییی من حسودیم شد خواهر ندارم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
باید الان بیشتر دخترامونو بفرستیم مدرسه بجای عقب نشینی باید جنگیدن و محافظت از خودشون رو بهشون یاد ب ...

وقت همدلی اون موقه بود که زنها تو خیابون اعتراض میکردند حالا من اولویتم سلامت بچم هست .از جون بچم چرا مایه بذارم

خیلی بستگی به رفنار مادر پدر داره اینکه با هم مقایسه نشن و تفاوتای فردی رو بپذیریم و اصلا تو رقابت نندازیمشون و  خوبیای هر کدوم رو به خودش بگید نه به خواهر برادرش که مثلا. درس بگیره! و فرق نذاریم. 🌹

وایییییی من حسودیم شد خواهر ندارم 

من هدفم فقط یه بچه بود اما اونقدر دخترم گفت آبجی میخوام که دوباره باردار شدم.خدا کنه رابطه شون تا ابد باهم خوب باشه تلافی سختیهایی که کشیدم در بیاد.

وقت همدلی اون موقه بود که زنها تو خیابون اعتراض میکردند حالا من اولویتم سلامت بچم هست .از جون بچم چر ...

من که نگفتم از جون بچه هاتون مایه بذارید عزیزم هرچیزی راهی داره گفتم برن مدرسه ولی قبلش بهشون یاد بدیم اگه تو موقعیت قرار گرفتن چجوری از خودشون محافظت کنن 

من هدفم فقط یه بچه بود اما اونقدر دخترم گفت آبجی میخوام که دوباره باردار شدم.خدا کنه رابطه شون تا اب ...

ان شاء الله 😊