saharsonbol مدیر عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 500 عنوان کاربری که گفت مامانمو نذاشتم خواهرمو بفرسته مدرسه | مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 18 پست خیلیییی ذوق کردم از اینکه یه خواهر اینقدر خواهرشو دوست داره.منم دو تا دختر دارم کاش رابطه شون همینقدر قشنگ و صمیمی باشه. 1401/12/15 | 11:29 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saharsonbol مدیر استارتر عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 500 من که نگفتم از جون بچه هاتون مایه بذارید عزیزم هرچیزی راهی داره گفتم برن مدرسه ولی قبلش بهشون یاد بد ... دختر من نه سالشه نمیتونه عکس العمل سریع داشته باشه و عوارض این گازها هم معلوم نیست
l313 عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 17494 دختر من نه سالشه نمیتونه عکس العمل سریع داشته باشه و عوارض این گازها هم معلوم نیست آها okمگه دبستانی ها رم مسموم میکنن؟؟؟ من فک کردم فقط دبیرستانهای دخترانه ست 🤦♀️ان شاء الله زودتر تموم شه تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
saharsonbol مدیر استارتر عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 500 آها ok مگه دبستانی ها رم مسموم میکنن؟؟؟ من فک کردم فقط دبیرستانهای دخترانه ست 🤦♀️ ان شاء الله ز ... تو عکسها من بچه های کوچک هم میدیدم.انشاا...