2777
2789
عنوان

تجربه های لاغریتونو بگید لطفا

2676 بازدید | 33 پست

سلام من نزدیک ۸.۹روز رژیم و ورزش میکنم 

از ۱۱۲.۸۰۰ رسیدم ب ۱۰۸.۵۰۰

ولی کالری شماری نکردم میخوام شروع کنم کدوم برنامه بدون خرید اشتراک هست؟

بیاین از تجربه های لاغریتونم بگید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین بهت عزیزم.....انشاالله تو این راه ثابت قدم باشی

من یه مدت ترک ناهار کردم .....خیلی موثر بود

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️

افرین خیلی خوب کم کردی سختیش همین اولشه بعد میافتی رو روال راحت میشه واست

من رژیمم فقط روزی یه وعده هر چی میخوام میخورم!پیاده روی هم میکنم!بد نیست راضیم حوصله کالری شماری ندارم!

proud femenist  

۷۲ کیلو رسیدم به ۶۱ بی رژیم فقط ۳ روز در هفته ۱ ساعت فعالیت بدنی همین به قصد زرنگ تر شدن رفتم رزمی ولی وزنم خیلی تغییر کرد 

تازه وارد نیستم قبلی پرید 🤦🏻‍♀️کاش یکی کتاب بنویسه مستقل و بی نیاز باش دختر 💙
۷۲ کیلو رسیدم به ۶۱ بی رژیم فقط ۳ روز در هفته ۱ ساعت فعالیت بدنی همین به قصد زرنگ تر شدن رفتم رزمی و ...

احسنت .....چه ورزش رزمی؟ منم خیلی دوست دارم.....ولی انگار از سنم خجالت میکشم😅

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️

با ورزش و درست رعایت نکردن رژیم از ۷۳کیلو به ۶۴ کیلو داخل دو ماه 

قرص متفورمین هم استفاده میکردم البته متخصص زنان بهم داد برای تنبلی تخمدان

🤍𝑺𝒖𝒓𝒈𝒊𝒄𝒂𝒍 𝒕𝒆𝒄𝒉𝒏𝒐𝒍𝒐𝒈𝒚
احسنت .....چه ورزش رزمی؟ منم خیلی دوست دارم.....ولی انگار از سنم خجالت میکشم😅

ووشو چه خجالتی هر سنی بود تو کلاس یه خانومی بود ۳۴ ساله ۲ تا بچه داشت تازه اومد شروع کرد ذوق شو بارد میدید  البته کیک بوکسینگ همون ووشو بدون کشتی خیلی بهتره

تازه وارد نیستم قبلی پرید 🤦🏻‍♀️کاش یکی کتاب بنویسه مستقل و بی نیاز باش دختر 💙
ووشو چه خجالتی هر سنی بود تو کلاس یه خانومی بود ۳۴ ساله ۲ تا بچه داشت تازه اومد شروع کرد ذوق شو بارد ...

منم ۳۶😅