2777
2789

دم عیدی صورتم شده کلن جوش🙂💔

هرجا هوا مطابق میلت نشد برو!                                        فرق تو با درخت همین پای رفتن است . . .🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اورژانسی بیتروی 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم| ممنون میشم برای سلامتی امام زمان و خانوادم صلوات بفرستی مهربون💚•••عاشق و متعهد به دلی سبز💍•••.  📌  بازآاین‌ درگه‌ ما،درگه‌ نومیدی‌ نیست‌، 🌿                «یا مَن سَبیلُهُ واضِحٌ للمُنیبین»ای آنکه راهش برایِ توبه‌کاران آشکار است»..•تویی که دوباره و صدباره و هزارباره پذیرایِ منی؛•منی که دوباره و صدباره و هزارباره برمی‌گردم؛•شرمندگی؛ خودِ منم!مهربانی و معرفــت؛ تویی!

سلام عزیزم. نعمتی هستم مشاور محصولات جوانساز حاوی سلول های بنیادی. اگه تمایل دارید میتونم کمکتون کنم.فرم مشاوره رایگان بفرستم پر کنید ؟

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم . ویترین هر فردی صورت اون فرد.
ژل دیفرین  حدود ۴۵۰ تومنه اصلش

این قیمتش خودش عامل اصلی جوش منهههههه  

ما افسرده نیستیم،در جهانِ تهی از معنایِ امروز، ما فرسوده‌ایم! زیر بارِ روزمرگی‌ها...در جهانی که ما کار میکنیم که غذا بخوریم و هیچ معنایی درش نیست ؛ ما عملا هر روز داریم به بخشی مهم از وجودمون بی‌اعتنایی و توهین میکنیم. ما جسم‌هایِ چاقیم و روح‌های لاغر. روح‌هایی که مدت‌هاست تغذیه نشده، مدت‌هاست لذت‌ نبرده، کیف نکرده، حظ نکرده......   

ببین میخواستم تاپیکشو بزنم برای جوش صورت 

من محلول اریترومایسین گرفتم خیلی عاااالیهههه

۱۹ تومن خریدم

تازه منه بدبخت پول نداشتم داروخانه ای بهم گفت باید تونر هم بگیری چون پوستتو خشک میکنه ک قیمتش ۱۰۰ تومن بود من نداشتم اما تو جفتشو بخر عالیههههه من کل جوش هام رفتن بااینکه برای کبدم بود 

ما افسرده نیستیم،در جهانِ تهی از معنایِ امروز، ما فرسوده‌ایم! زیر بارِ روزمرگی‌ها...در جهانی که ما کار میکنیم که غذا بخوریم و هیچ معنایی درش نیست ؛ ما عملا هر روز داریم به بخشی مهم از وجودمون بی‌اعتنایی و توهین میکنیم. ما جسم‌هایِ چاقیم و روح‌های لاغر. روح‌هایی که مدت‌هاست تغذیه نشده، مدت‌هاست لذت‌ نبرده، کیف نکرده، حظ نکرده......   

روغن کرچک  تجربه خودم

پوستمم معمولیه شب بزن ماساژ بده صبح میبیتی کوچیکتر و کمتر شده جوشات دو سه شب پشت سر هم ادامه بده

اگه چرکیه اجازه بده خوب برسه انگولکش نکن بعد خیلی ارو با کوچکترین فشار چرکشو خارج کن ..و روغن کرچک بزن جاشم نمیمونه

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

ببین میخواستم تاپیکشو بزنم برای جوش صورت  من محلول اریترومایسین گرفتم خیلی عاااالیهههه ۱۹ توم ...

چون مشکل کبد داری بازم جوش میزنی . باید مشکل کبدت حل شه . و اینکه تیپ پوستی هر فردی فرق داره و جوش ها هم همین طور 

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم . ویترین هر فردی صورت اون فرد.