2777
2789
عنوان

یه ضد جوش خوب معرفی کنین که نتیجشو دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 11645 بازدید | 51 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین میخواستم تاپیکشو بزنم برای جوش صورت  من محلول اریترومایسین گرفتم خیلی عاااالیهههه ۱۹ توم ...

گلی برای  جای  جوش چی خوبه؟؟ خیلی خستم از دست جای جوشام

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
سلام عزیزم. نعمتی هستم مشاور محصولات جوانساز حاوی سلول های بنیادی. اگه تمایل دارید میتونم کمکتون کنم ...

جوانساز نمیخام فقط یچی میخام‌جلوی در اومدن این‌جوشای لعنتیو بگیره🥲💔

هرجا هوا مطابق میلت نشد برو!                                        فرق تو با درخت همین پای رفتن است . . .🤍
محلول کلیندامایسین بگیر بزن روی جوشات

عزیزاین محلول برای جای جوشه یا خود جوش؟؟

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
امتحانش کردین؟پوستتون خشکه یا چرب

بله عزیزم بیشتر واس جوشای سرسفید امتحان کردم خییلی خوب بود 

چرب 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم| ممنون میشم برای سلامتی امام زمان و خانوادم صلوات بفرستی مهربون💚•••عاشق و متعهد به دلی سبز💍•••.  📌  بازآاین‌ درگه‌ ما،درگه‌ نومیدی‌ نیست‌، 🌿                «یا مَن سَبیلُهُ واضِحٌ للمُنیبین»ای آنکه راهش برایِ توبه‌کاران آشکار است»..•تویی که دوباره و صدباره و هزارباره پذیرایِ منی؛•منی که دوباره و صدباره و هزارباره برمی‌گردم؛•شرمندگی؛ خودِ منم!مهربانی و معرفــت؛ تویی!
گلی برای  جای  جوش چی خوبه؟؟ خیلی خستم از دست جای جوشام

لایه برداری قویه نمیدونم بخدا ولی جوشای منو کلا برد پیشونیم پر بود اگه دستکاری نکردی و تازه س اره میبره فقط حتما باید روز بعدش نرم کننده و ابرسان اینا بزنی من چون نخریدم وازلین میزنم🥺

ما افسرده نیستیم،در جهانِ تهی از معنایِ امروز، ما فرسوده‌ایم! زیر بارِ روزمرگی‌ها...در جهانی که ما کار میکنیم که غذا بخوریم و هیچ معنایی درش نیست ؛ ما عملا هر روز داریم به بخشی مهم از وجودمون بی‌اعتنایی و توهین میکنیم. ما جسم‌هایِ چاقیم و روح‌های لاغر. روح‌هایی که مدت‌هاست تغذیه نشده، مدت‌هاست لذت‌ نبرده، کیف نکرده، حظ نکرده......   
اسی اینو ریسکه امتحانش چینیه  ارزونه و اینکه ب هرپوستی نمیسازه من ی ماسک بیواکوا استفاده کر ...

وای خوبه گفتی مرسی❤

جوش زد صورتت؟

هرجا هوا مطابق میلت نشد برو!                                        فرق تو با درخت همین پای رفتن است . . .🤍
ببین میخواستم تاپیکشو بزنم برای جوش صورت  من محلول اریترومایسین گرفتم خیلی عاااالیهههه ۱۹ توم ...

همون که پماده؟برای جوش بود یا برای مشکل کبدت؟اخه شاید برام‌نتیجه نده

روغن کرچک  تجربه خودم پوستمم معمولیه شب بزن ماساژ بده صبح میبیتی کوچیکتر و کمتر شده جوشات دو س ...

برای جای جوش هم‌خوبه؟