2777
2789
عنوان

بچه ها ی سوال🤔

160 بازدید | 40 پست

واقعا چرا آقایون سعی دارن فقط مظلوم نمایی کنن خانم ها رو گول بزنن ؟مثلا طرف به دختره میگ میام خواستگاری کلی عاشقتم کلی فلان بهمان آخرم جلو نمیاد بعد سو استفاده میزاره میره ولی ی دختر خانم واقعا عاشق میشه ؟ اصلا چرا خانم ها آنقدر زود عاشق میشن ولی آقایون تو رابطن عاشق نمیشن بعد لطمه بد میزنن میرن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اقایون ذاتشون اینه. اسلام دقیقا به خاطر اینکه تمام اسیب و مشکل این روابط برای خانم هاست مسئله ی محرم و نامحرم رو بیان کرده و دقیقا این فاصله و حریم ها فقط به نفع خود خانم ها و برای حفاظت از لطافت روح و روانشون هست

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خب اون دختر خانوم باید عاقل باشه نباید وابده  مردا یه کام میگیرن و میرن لذتشو میبرن و دخترا می ...

اخ با حرفاشون دل دختر رو میبرن عاشق خودشون میکنن لعنتی های کار بلد 

چون اقایون ذاتشون اینه. اسلام دقیقا به خاطر اینکه تمام اسیب و مشکل این روابط برای خانم هاست مسئله ی ...

عزیزم اصلا ربطی به محرم نامحرم نداشت این بحث خیلی وقتا شما دروغ و فریب از محرم ترینت یعنی همسر میشنوی و میخوری 

نگید دختر خره و احساسیه بالاخره ادمیزاداحساس داره دس خودش ک نیس دوتاسنگم کنارهم بزاری جداشون کنی ترک ...

اره واقعا وقتی ی دختر بهش حرف احساسی بزنن عاشقتم دوست دارم سریع خام حرفاش میشه ولی پسره هر چی صبح ظهر شب بندازی به گوشش که عاشقتم بازم انگار ن انگار 

عزیزم اصلا ربطی به محرم نامحرم نداشت این بحث خیلی وقتا شما دروغ و فریب از محرم ترینت یعنی همسر میشنو ...

سوال ایشون درمورد شوهر نبود.‌در مورد دوست و اینها بود

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اره واقعا وقتی ی دختر بهش حرف احساسی بزنن عاشقتم دوست دارم سریع خام حرفاش میشه ولی پسره هر چی صبح ظه ...

دقیقا حالا عشق من ازم دلخوره گفتم جون بچت دیگ برات مهم نیستم(زنش ۹ساله طلاق داده نگید بامتاهلی)گفت بگی نگی...وای قلبم داره ازریشه درمیادیعنی چی بگی نگی بیشعوراخه

خدایاشکرت...❤️