2777
2789

یکی از دوستانمون عشقش توی کماست😭😭😭😭

فقط یه عاشق میفهمه حالشو😭😭😭 

دوستمون خیلییییییی بد حال شده 

خواهش میکنم براش دعا کنید

این تاپیک صرفا بخاطر دعاهای ما برای دوستمون هست

بلد نیستم تگ کنم اسمش نازنین ۱۳۷۲ هست

خدایا خودت پناهش باش بهش رحم کن😭

ان شااالله سالم از کما بیان بیرون..💔

"انسان های موفق همان بچه پررو هایی هستن که روی شکست را کم کرده اند"  [اگه کتاب خاص و مفیدی میشناسید بهم معرفی کنید.] [جامعه زمانی حکمت و سعادت میابد که مطالعه کار روزانه اش باشد...!]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنه عشقش فیلم بازی نمیکنه؟😅

تو کماست خانوم فیلم بازی کردن چیه؟؟

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  

چی میگی چجوری میشه ادای تو کما بودن و در آورد

تو این موقعیت اگه نمیتونید مرحم زخمشای هم باشید خواهشا نمک نپاشید رو زخم همدیگه🙄

ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش را   باز گم کردم ز شادی دست و پای خویش را   گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم    دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را":)                 تیکر تولدمه:))

انقدر پسره پاك و خوبيه، حافظ قرانه، فيلم كجا بود 

از بس خوبه كه دارن واسش انقدرررر دعا ميكنن 

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

انقدر پسره پاك و خوبيه، حافظ قرانه، فيلم كجا بود  از بس خوبه كه دارن واسش انقدرررر دعا مي ...

من نمیشناسم این کاربر رو فقط حدس بود، آخه پسرا برا اینکه زیر بار ازدواج و اینا نرن از این فیلما در میارن با همکاری دوستاشون