2777
2789
سلام دخترمو میخوام ببرم مهد قران که امادگی داشته باشه برای مدرسه رفتنش و حروف را یاد بگیره
هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
من پسرم چهار سال و نیمشه از پارسال گذاشتمش مهد قران ساعتیه تو مسجد محلمون اما زیاد قران یاد نمیدن هفته ایی شاید ده دقیقه وقت بزارن بیشترش بازی و نقاشی و کاردستیه پسرمم کلا از پارسال چیز خاصی یاد نگرفته البته همکاری هم نمیکنه شعرهایی که حفظ میکنن به نظرش مسخره میاد و گوش نمیده فقط نقاشیش یکم خوب شده منم چون تو خونه تنهاست و هیچ دوستی نداره بهش فشار نمیارم واسه یادگیری و چون با دوستاش بازی میکنه و شاده به نظرم کافیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرنیان من دخترمو ۴ ماه گذاشتم کلاس خلاقیت 'چیزی به اون صورت یاد نگرفت فقط کار دستی! نمیدونم ببرم قران یاد میگیره بانه!? یه سریا میگن چون زبان عربی اعراب داره ممکنه بعدا قاطی کنن
هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد