2777
2789
عنوان

چراآخرشبااینقدحال آدم بدمیشه

365 بازدید | 18 پست

کلازندگی کوفتیت از اول تا آخرش واست مرور میشه🥲🙂

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخر شبا من دلتنگ میشم 

من تموم حسای بد میان سراغم حالم خیلیی بد میشه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

چون اونی ک باید باشه نیست دلتگی و عذابش میمونه واسه اخر شب ک خلوت شدی و همه جا ساکته

🙂🙂هعیییییی

اگر در طول روز فعالیت بدنی زیاد داشته باشی اونقدر شب خسته ای که حال فکر و خیال نداری 

با هر فکری به خواب بری تا صبح تو ذهنت تکرار و تقویت میشه اگر نمیتونی به چیزای خوب فکر کنی ، کتاب صوتی گوش بده یا یه پادکست خوب

من حالم بهتر میشه چون بچه ام فوق العاده اذیت می‌کنه و وقتی خوابه یه آرامش کمی دارم

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     
🙂🙂هعیییییی

من چن ساله دارم زجر میکشم،عصبی شدم ولی در ظاهر اروومم

دلم براش تنگ شده،برا صداش برای خنده هاش،برا چاله های روی صورتش

همه شبیهش شدن چن ساله

دارم میمیرم واسش

من حالم بهتر میشه چون بچه ام فوق العاده اذیت می‌کنه و وقتی خوابه یه آرامش کمی دارم

خب بچه کوچیک همینه دیگه.