انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...
انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...
چون اونی ک باید باشه نیست دلتگی و عذابش میمونه واسه اخر شب ک خلوت شدی و همه جا ساکته
🙂🙂هعیییییی
من حالم بهتر میشه چون بچه ام فوق العاده اذیت میکنه و وقتی خوابه یه آرامش کمی دارم
فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومددخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانششد دنیای باباش دوست دارم الینای قشنگم
من حالم بهتر میشه چون بچه ام فوق العاده اذیت میکنه و وقتی خوابه یه آرامش کمی دارم
خب بچه کوچیک همینه دیگه.