2777
2789

من ۴.۵ سال پیش یه اقاپسر سُنی اومد جلومو گرفت گفت ازم خوشش میاد و خیلی وقته حواسش بمن هست، منم ترسیدم یکم، اون موقع‌ها من کلاس خیاطی میرفتم و خب تنها بودم، سرش داد زدم گفتم برو گمشو و اینا. بعد یه حرفی زدم ک نباید میزدم، بنده خدا رفت ب درختا مشت کوبید و دادو بیداد😂نخندین اقا، منم سریع رفتم خونمون، ازون موقع بفکرشم ک اگ واقعا دلشو شکونده باشم چی؟ اگ واقعا دوسم داشت چی؟ اینم بگم خیلی ترتمیز و اتوکشیده بود و باشگاه میرفت ازین بی‌سرو پاها نبود، من ایا حقی گردنم هست؟ چیکار کنم از ذهنم بره بیرون

کسی که میگریزد‌، از گم شدن نمیترسد…🍃🌚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا خب دوستش نداشتی ردش کردی دیگه

قرار نیست که همه از هم خوششون بیاد 

حالا مگه چی بهش گفتی ؟ توهین امیز بود ؟؟؟

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

بهش چی گفتی؟

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤

حتما دلش شکسته که الان عذاب وجدان داری حتما اونم بهت فکرمیکنه که توفکرشی

هممون یکیو از دور داریم…یکی که اگه فقط کنارش بودیم، همین زندگی خاکستری می‌شد پر از رنگ.یکی که با یه نگاهش، با یه لبخندش،کل دنیا می‌تونست جاشو بده به همون لحظه.ولی خب… فاصله همیشه هست،و همین فاصله‌ست که دل تنگی رو بزرگ‌تر می‌کنه.

چی بهش گفتی ؟ یعنی انقد حرف بدی زدی که فراموش نکردی

هممون یکیو از دور داریم…یکی که اگه فقط کنارش بودیم، همین زندگی خاکستری می‌شد پر از رنگ.یکی که با یه نگاهش، با یه لبخندش،کل دنیا می‌تونست جاشو بده به همون لحظه.ولی خب… فاصله همیشه هست،و همین فاصله‌ست که دل تنگی رو بزرگ‌تر می‌کنه.

چی گفتی بهش

سنم کم بود بعدا پشیمون شدم، بهش گفتم تو افغانی‌ای واس چی باهات دوست شم🥲بخدا نمیخاستم تحقیرش کنم 

[QUOTE=277984844]شوهر دارمQUOTاون همون موقع که داد بیداد کردی فهمیده دوست داشتن یک طرفه فایده نداره و دمش گذاشته رو کولش رفته تو هم هیچ حقی گردنت نیست. حالا چرا یدفعه یاد اون افتادی الان تو دوران متاهلیون

[QUOTE=277984844]شوهر دارمQUOTاون همون موقع که داد بیداد کردی فهمیده دوست داشتن یک طرفه فایده نداره ...

خب حق‌الناس برام مهمه، اگ حلالم نکنه اون دنیا چیکار کنم:( اصلا همون یکبار دیدمش فقط قیافشم یادم رفته