2777
2789

خیلی توی برخورد و چت و اینا سرد شده خیلییییی اصلا اون آدم اول رابطه نیست 

حس میکنم خیلی زیاد در دسترسش بودم اصلا نمیتونم مث خودش پیام دیر سین بزنم یا دیر جواب بدم همین ک پیام میده آنلاین میشم 

تروخداااااااا یکی بگه چیکار کنم که مث روز اول بشه 

اگر تجربه ای جدای از بحث هم داشتین منم آبجیتون بگین لطفاً 😓😓😓😓

خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️
منتظر راهنمایی هاتون هستم

ببین دقیقا مثله من!

من خودم همون رفتارو کردم مقابله به مثل شد مثله روز اول اون بی محلی کرد من بیشتر کردم

بابا من شبیهه پروفایلم نیستم هی نگو تو چی میگی با اون سیبیلات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم ولی لحمدلله بخاطر ف ی ل ... ر تعادل برقرار شد 😂😉

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
ببین دقیقا مثله من! من خودم همون رفتارو کردم مقابله به مثل شد مثله روز اول اون بی محلی کرد من بیشتر ...

خب بعدش چی شد 

الان ب نظرت من چیکار کنم

یه چند روزی خودتو کنترل کن،غرورتو بیشتر من،بزار خودش اول پیام بده.. روزه ی ارسال نکردن پیام بگیر😉

خیلی سخته ولی چشم ممنون عزیزم

وقتی خودت مشکلت رو میدونی ماچی بگیم یه کم مرموز ودست نیافتتی باشید کل زندگی رو برای کسی تعریف نکنید ...

ممنون عزیزم

به نظرت چیکار کنم؟

Online status ت رو خاموش کن و از رو نوتیفکشن بخون ولی سین نکن یا اون برنامه رو کلا دلت کن و چند روز بعد دوباره وصل کن تا دیر جوابشو بدی .

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 

عزیزم ما دخترا همینجوریم...و پسرا این عقیده رو دارن ک دخترا بعد مدتی سرد تر و عوض میشن میدونی چرا؟؟چون دخترا اول طوری رفتار میکنن ک دوست دارن باشون رفتار شه ولی بعد طوری رفتار میکنن ک باهاشون رفتار میشه و اکثر خراب شدن رابطه ها مقصر پسره

همیشه ما دخترا وقتی کسیو دوست داریم صدمونو میزاریم براش..زود پیام سین میکنیم تند تند چک میکنیم همش بهش فکر میکنیم از مادرش بیشتر نگرانش میشیم انگار یه بچه دادن دستمون...طبیعیه 

ولی متاسفانه پسرا اینشکلی نیستن 

جدا از شخصیتشون امکان بی اهمیت شدنت هم وجود داره ت خودت طرفتو بهتر میشناسی 

ولی در کل بخام بت بگم هیچی مث اوایل نمیشع😑

اوایل رابطه باهات براش تازگی داشته ولی الان اون تازگیو از دست داده و اکثر سوالای ذهنش پاسخ داده شده یا دوستت داره یا علاقشم از دست داده...سرد شدنش طبیعیه ولی اینکع کدوم باشع مشخص نیس درضمن نگاه نکن ب حرفای خودش اون هیچوقت تغییرشو گردن نمیگیرع و اینکع پسرا خوب حرف میزنن خیلی وقتا چیزیو راحت میگن ک نیستن برعکس ما دخترا:)

Online status ت رو خاموش کن و از رو نوتیفکشن بخون ولی سین نکن یا اون برنامه رو کلا دلت کن و چند روز ...

آهااا ممنون گلم

عزیزم ما دخترا همینجوریم...و پسرا این عقیده رو دارن ک دخترا بعد مدتی سرد تر و عوض میشن میدونی چرا؟؟چ ...

آره حرفات کاملا درسته عزیزم 

خیلی ممنون ازت🙃