2777
2789
چند وقت پیش خوردین دیگه برنگشته؟ 

یک سال و اندی مدام خوردم

برای همیشه خداحافظ جوش

کاش زودتر شروع می‌کردم 

آینه میشه پوست

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نزدیک دوسال میخوردم کامل خوب شد جوشام.از عوارضش فقط چون اب بدنو خشک میکنه یبوست گرفتم هنوزم دارم.البته من از بچگی دچار یبوست بودم ولی راکوتان هم تشدیدش کرد خیلی اذیتم.اما ارزششو داره راحتت میشیی دیگ.من با هیچی جوشام نرفت

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟
آره من دنبالشم پیش دکتر نوروم اسکین میخورم که ضعیف تر از راکوتانه  دنباال راکوتان خارجی ام&nb ...

خارجیش دیگ پیدا نمیشه.نورم اسکین ایرانیشه همونم بعصی جاها سخت گیر میاد 

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟
خارجیش دیگ پیدا نمیشه.نورم اسکین ایرانیشه همونم بعصی جاها سخت گیر میاد 

ای بابا 

اخه دکتر به من گفت فایدع نداره ایرانیشو بگیری همین نوروم اسکین رو بخور

ولی من دلم میخواد زودتر تاثیر بیشتری بزاره الان صورتم خیلی بهتر شده ولی خستم! کاش پیدا میشد🤦🏻‍♀️اه 

ای بابا  اخه دکتر به من گفت فایدع نداره ایرانیشو بگیری همین نوروم اسکین رو بخور ولی من دلم می ...

نورم اسکین همون ایرانیشه دیگ

من دوسال پیش یونانی و المانیشو میخوردم اما اخرای دورم دیگ پیدانشد همون ایرانیش که نورم اسکینه میخوردم.ولی خب خیلیم گرونه لامصب.