2777
2789
من دارم استفاده میکنم تحت نظر دکترم  هرماه هم آزمایش میدم تنها عوارضش خشکی لب  ولی خیلی ...

خب مهم اینه که وقتی قطع کنی برنگرده دکتر بمن هم گفت عوارض نداره گفت فقط لبات و پوستت خشک میشه

نورم اسکین همون ایرانیشه دیگ من دوسال پیش یونانی و المانیشو میخوردم اما اخرای دورم دیگ پیدانشد همون ...

نمیدونستم🥲 اخه گفت اسم ایرانیشه آکوتانه

چه بد واقعا کاش بود خیلیم گرونن 

من پنج ماهه دارم نوروم اسکین میخورم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونستم🥲 اخه گفت اسم ایرانیشه آکوتانه چه بد واقعا کاش بود خیلیم گرونن  من پنج ماهه دارم نو ...

نهه نام های مختلف تجاری داره .راکوتان، اکوتان، هگزال،اکنوترن،ایزوترتینوئین.همش همون راکوتانه اینا.حالا عیبی نداره نورم اسکین هم خوبه من داداشم میخورد خوب شد برهم نگشت سخت نگیر

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟
نهه نام های مختلف تجاری داره .راکوتان، اکوتان، هگزال،اکنوترن،ایزوترتینوئین.همش همون راکوتانه اینا.حا ...

خوش به حالش کاش من زودتر خوب میشدم خسته شدم بخدا تنها عیب صورتم فعلا همینه که رو مخ و ازار دهندس🥲 چقد اسم😂

خوش به حالش کاش من زودتر خوب میشدم خسته شدم بخدا تنها عیب صورتم فعلا همینه که رو مخ و ازار دهندس🥲 چ ...

ینی بعد ۵ماه هنوز خوب نشده؟

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟
ینی بعد ۵ماه هنوز خوب نشده؟

خیلی بهتر شدم ولی یهو میبینی سه تا جوش زد بدجور

اخه من میخام صورتم دیگه جوش نزنه برم میکرو و مزو لیز اینا واسه جای جوش 

جای جوشام چال نشده هنوز ولی خب دارم🤦🏻‍♀️

خیلی بهتر شدم ولی یهو میبینی سه تا جوش زد بدجور اخه من میخام صورتم دیگه جوش نزنه برم میکرو و مزو لی ...

اهاا پس هنوز باید بخوری دورش طولانیه🤕

یک سال و اندی مدام خوردم برای همیشه خداحافظ جوش کاش زودتر شروع می‌کردم  آینه میشه پوست

ببخشید میخواستم بدونم اون قرمزی و جای جوش ناشی از برون ریزی هم برطرف میشه؟

ببخشید میخواستم بدونم اون قرمزی و جای جوش ناشی از برون ریزی هم برطرف میشه؟

ترمیم کننده بزنی زودتر 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
خیلی ممنون  فقط این که حین مصرف هم میتونم ترمیم کننده بزنم با توجه به این که پوستم حساس شده به ...

نه میتونی ممنوعیت نداره

فقط مشتقات ویتامین آ مثل

ترتینوئین و رتینول ممنوعه

و لایه برداری ممنوعه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️