2777
2789
عنوان

طلاق کسی تجربه داره بیاد

412 بازدید | 13 پست

من یک بچه یکساله دارم اما واقعا انگار تنهام شوهرم از دو هفته شاید یکی دوشب بیاد خونه پول بهم هیچی نمیده زنگ میزنم صد تومن میفرسته من سه چهارماهه لباس برا دخترم نخریدم. نه از لحاظ جنسی باهام کاری داره نه مالی نه احساسی دیگه نمیتونم تحمل کنم وقتاییم میاد خونه عصبیه همیشه سرم داد میزنه غذاش پنج دیقه دیر بشه سرمن خالی می‌کنه میگه تو چه گوهی بودی من خوردم هزارررر تا حرف بی ادبی بهم میزنه بچه مریض بشه دادوبیداد میکنه همه چی تو دنیا تقصیر منه انگار همه چیزو من تحمل کردم با کمترین امکانات زندگی کردم خیلی صبوری کردم اما درست نشد که نشد دیگه قط امید کردم لطفا قضاوتم نکنید و نیاید بگید چرا بچه دار شدی بشما مربوط نیست کسی ک تجربه داره فقط بیاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طلاق و یه مادر مجرد بودن خیلی سخته اگه پشتوانه مالی داشته باشی شاید بشه تحمل کرد اگر نه واقعا نمیشه

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22

کجا می‌خوابه نمیاد خونه؟؟ 

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
کجا می‌خوابه نمیاد خونه؟؟ 

میگه سرکارم چنبار متوجه شدم با دوستاشه و مشغول عرق خوردن و دختر عم بود تو جمعشون ولی بهش که گفتم چنان دعوایی راه انداخت که بیا و ببین واقعا نمیزاره سر از کارش در بیارم

من الانم کسی از نظر مالی ندارم

ای کاش می تونستی یه شغلی جور کنی برا خودت😕

جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که به جای من زندگی میکند چه بی‌رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی:)🌱80/10/22
بعدش

ببین تو اولین نفر نیستی که طلاق میگیری اخرین نفرم نیستی خیلیا بودن طلاق گرفتن بعدش یه ازدواج موفق داشتن مگه فقط همین ینفر مرد هست توی دنیا؟؟؟نه بخدا اینقدر مرد با وجدان با غیرت هستن که بخواد ازدواج کنه خدا یکی از همین مردا میزاره سر راهت