2777
2789

خانوما بنظرتون تجربه سقط وکورتاژ بعدش دردناک تره یا طبیعی 

من تجربه اولی دارم الانم حاملم ونمیدونم طبیعی هسم یاسزارین هنوز

اما دیابت بارداری ک دارم و همینجورهرشب امپول دورناف میزنم میگن احتمالش هس دکتر سز کنه چون توی۳۸ هفته گفت باید ختم بارداری داشته باشی حالا نگف ک ازچ روش من موندم چ میشه

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️

هفته ی چندی ؟ 

ازش بپرس خب 

برای طبیعی باید پیاده روی زیاد بری. نمیشه یکدفعه ای بهت خبر بده 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته ی چندی ؟  ازش بپرس خب  برای طبیعی باید پیاده روی زیاد بری. نمیشه یکدفعه ای بهت خبر ...

من امروز شدم۳۴ هفته

از هفته ۱۸ هم بخاطر کوتاهی سرویکس پرلوتون۵۰۰خارجی میزنم ک میگن دهانه رحم رو حسابی سفت میکنه یه جورایی مث سرکلاژ میشه دیگ

امروز نوبت دارم ببینم چی میگ واسم دعا کنید این باقی راه خدا اسون کنه

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
کورتاژ درد نداره که بیهوشی  من قبل کورتاژ میخاستم سقط کنم خیلی درد کشیدم  دیگه نیفتاد اف ...

من هفته کورتاژم کم بود

اول تو اتاق دارو گرفتم و ب خونریزی افتادم و دفع کردم کیسه اب و جفت رو چون کوچیک بود۱۱-۱۲ هفته اینا

بعدش بردنم اتاق عمل

من امروز شدم۳۴ هفته از هفته ۱۸ هم بخاطر کوتاهی سرویکس پرلوتون۵۰۰خارجی میزنم ک میگن دهانه رحم رو حسا ...

حتما امروز ازش بپرس 

ان شاالله به سلامتی فارغ بشی ♥️

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

البته من بچم ۴ ماه بود ایست قلبی کرد دکتر دارو داد نیفتاد بعد کورتاژم کردن

خدا ان شاالله بهت یه نی نی سالم وسلامت و تپل مپل بده

میگن ده تا زایمان کن یکی سقط نکن

البته زایمانم خب درد داره ولی فک کنم کمتر از سقط باشه

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
من هفته کورتاژم کم بود اول تو اتاق دارو گرفتم و ب خونریزی افتادم و دفع کردم کیسه اب و جفت رو چون کو ...

من الان متنو کامل خوندم چرا اینارو باهم مقایسه میکنی دختر خوب!!!

انشالله بسلامتی کوچولوتو بغل بگیری 

من جفت بچه هام سزارین شدم اولی عاااالی هیچ دردی نکشیدم 

دومی افتضاح هزار دفعه مردم و زنده شدم از درد

شما سابقه سقط دارین ریزش موهم داشتین اگر داشتین چی خوردین تاخوب شدین

والا دقت نکردم وای موهام نسبت ب قبل کم پشت تر شده الانم ک حاملم ک بیشتر

من هیچ مکمل هام میخورم فقط الان ک باردارم

عرق برگ مرد یا خود برگش رو اسیاب کنید با تخم مرغ و یک کوچولو نوشابه مث حنا بزنید ونیم ساعت چهل مین بمونه بعدش بشورین ماه دوبار

خیلی خوبه با صابون رزماری ک بزنید رشد میکنه موها وتقویت میشه حسابی 

من الان متنو کامل خوندم چرا اینارو باهم مقایسه میکنی دختر خوب!!! انشالله بسلامتی کوچولوتو بغل بگیری ...

یعنی میگین بستگی ب دکتر داره؟

دکتر ک هس اینجا معروف ترین دکترشهرمونه و همه بهش قسم میخورن

دستشم خیلی سبکه و ازهمه مهم تر وارده حسابییییییی 

هزینه سز رو میگن۵-۶ میگیره

من بارداری سختی داشتم نمیخوام درد بکشم موقع زایمان دوس دارم سز بشم ولی ندیدم کسی از دوروبری هام و الان واسم سز شده یک عول مجهول ازبعدش ک چی میشه تا چ مدت اذیتی داره واینک چی ب چی میشه کلا🥺

میگن ده تا زایمان کن یکی سقط نکن البته زایمانم خب درد داره ولی فک کنم کمتر از سقط باشه

اگ کمتر باشه ک قابل تحمله چون من دهانه رحمم واس سقط خیلی رود باز شد ولی الان ک این همه پرلوتون زدم فک میکنم سخت بشه طبیعی البته بعضیا میگن نمیدونم

میترسم الکی درد بکشم اخر سربشم میگم همون اول برم سز

چون واقعا دیگ تحمل درد و استرس ندارم این مدت خیلی سخت گذشت و فقط لطف خدابوده ک گذشته