2777
2789
عنوان

کیا کات کردن طرفشون برگشت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 37 پست
مقصر دعوا کی بود 

نمیدونم

چند روز تو خودش بود حرف نمی‌زد کلا آدم درون گرایی هست منم خسته شدم دیگه هرچی می‌پرسیدم چطوری چیزی نمی‌گفت آخر سر هم سر سره ی موضوع ناراحت بودم ازش ولی جوابشو میدم اما سرسنگین جواب میدادم

روز بعدش گفتم بیا بیرون صحبت کنیم باز گفت اعصاب ندارم نمیام منم ناراحت شدم گفتم منم بلدم نیومدن رو

اونم گفت اره مقابله به مثل می‌کنی ادامه ندیم بهتره 

🕊️ free
چند وقت بعدش برگشت آخه اونجور دعوایی هم نبود..

تقریبا دوماه بعدش تو اینستاش پر شد از حرفای عاشقونه و پشیمونی ولی محل ندادم 

تا اینکه چن ماه بعد برگشت اخه طرف من وکیله خیلی سفت و محکمه 

🌸به جز دام سر زلفت که آرام دل سایه ست / به بندی تن نخواهد داد هرگز جان آزادم🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چند روز تو خودش بود هی میگفتم چطه میگف هیچی بعد اون دیگه بهش گفتم بیا بیرون حرف بزنیم نیومد منم ...

خواستم بگم بر ميگرده ولي اين حرفارو كه گفتي فهميدم دنبال بهونه واسه رفتن بوده مثل دوست پسر سابق من كه افسرده بود و ترك الكل كرده بود 

انگار دنبال بهونس  مگه بچس که قهر کنه؟اون موقع که شما بهش گفتی باید میومد صحبت میکرد و تموم می ...

بخدا حتی بهش گفتم میخوای تنها باشی گفت نه اما همچنان چند روز درست حرف نمی‌زد با من 

هرچی هم می‌پرسیدم جواب درستی نمی‌داد

بهشم گفتم بیا بیرون حرف بزنیم گفت قرار نیست هرچی تو میگی همون باشه

🕊️ free
اخه چند روز تو خودش بود هی میگفتم چطه میگف هیچی بعد اون دیگه بهش گفتم بیا بیرون حرف بزنیم نیومد منم ...

بزار یکم با خودش باشع، وقتی میبینی تو خودشه هی پیله نکن بهش خودش خوب میشه برمیگرده...مردا همینجوری ان..‌الانم بیخیال شو فعلا تا بیاد وگرنه بد عادت میشه دیگه

این آدم حتی اگه الان برگرده ، چند وقت دیگه میره و یه صربه محکم تری بهت میزنه .

من خودم تجربه شو داشتمو دارم ...

تو دوران دوستی با هر بهانه الکی قهر می کرد و تموم می کرد ، دوهفته بعد عقد بازی درآورد ، بعد ازدواج چقد اذیتم کرد و سر هر چیزی چند هفته چند هفته قهر می کرد ، 

حالا این آدمی بود که پنج سال دنبالم بودو التماسم می‌کرد،  تو عالم بچگی فکر می کردم بهش برسم خوشبخت ترینم ☹️

شمام فکراتو درست بکن ، مثل من بچگانه تصمیم نگیر ، فکر نکن بعدا درست میشه ، بدتر میشه بهتر نمیشه 

بچگی کردمو از لای لجن گل چیدم
نمیدونم چند روز تو خودش بود حرف نمی‌زد کلا آدم درون گرایی هست منم خسته شدم دیگه هرچی می‌پرسیدم چطور ...

شاید مشکلی داره شایدم میخواسته کم‌کم بپیچونه تو رو دنبال بهانه بوده در کل شما بهش پیام نده 

خواستم بگم بر ميگرده ولي اين حرفارو كه گفتي فهميدم دنبال بهونه واسه رفتن بوده مثل دوست پسر سابق من ك ...

نمیدونم 

آخه اگر دنبال بهانه بود من ک هنوز به خانوادم نگفتم ولی اون رفته گفته حتی عکس منو بهشون نشون داده به دوستاش به همه گفته و دائم هم از ازدواج حرف میزد

حتی یه بار من گفتم این دوره اشناییه شایدم نشه 

ناراحت شد حرفمو قطع کرد

🕊️ free
بخدا حتی بهش گفتم میخوای تنها باشی گفت نه اما همچنان چند روز درست حرف نمی‌زد با من  هرچی هم می ...

تقصیر خودته که دیدی محل نمیده هی حرف زدی باهاش

اون باید ناز تو رو بکشه 

این قضیه رو برعکس نکن

مهم نیست ک معرفی کرده باشه معمولا همه پسرا معرفی میکنن و خانواده و دوستاشون میدونن این امتیاز خاصی نیست

احساس میکنم داره با یکی دیگه مقایست میکنه 

اگه تو این مرحله تو به نظرش بهتر بیای برمیگرده 

امیدوارم من اشتباه کرده باشم

ولی اینجوری برگشت ارزش نداره

نمیدونم  آخه اگر دنبال بهانه بود من ک هنوز به خانوادم نگفتم ولی اون رفته گفته حتی عکس منو بهشو ...

ببين ما دخترا يهو يه رابطرو كات ميكنيم ولي پسرا رابطرو سرد و سردتر ميكنن بعد خداحافظي و بعد يه مدت پشيمون بر ميگردن