2777
2789
عنوان

داستان واقعی زندگی یه عاشقی که به معشوقه اش نرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 1866 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی وقت ها هم میگه اگه بابام به عشقش رسیده بود بعد تو کجا بودی من عاشقت بشم😂

وای راست میگه😄😄

خیلی جالب بود داستان زندگیتون😍

ان شاءالله همیشه خوشحال و خوشبخت باشید

مگر میشود آسمان را شکافت و از درونش خوشبختی بیرون آورد 🥲

خیلی جالب بود حالاشماچن ساله ازدواج کردین؟ رابطه پدرشوهرت ومادرت چطوره؟ مادرشوهرت باهات خوبه؟

ما سال 86 عقد کردیم

4 سال با هم دوست بودیم

باور کنید اصلا به این موضوع فکر نکرده بودیم

فقط به هم احترام میذارن اصلا این قضیه هیچ وقت لطمه ای به زندگیمون نزده

مادرشوهرم خیلی خوبه آره تا حالا هیچ مشکلی با هم نداشتیم

آخه دیگه همه فراموش کردن

ولی شوهرم و باباش بعضی وقتا در موردش حرف میزنن شوهرم خیلی کنجکاوه تو این داستان😂

ما قصه ی دل جز به برِ یار نبردیم 💖
شوهرم میگه این داستان به این زودی تموم نمیشه میگه شایدم یه روزی پسرمون عاشق دختر خالش بشه!  ا ...

وای عزیزم تهش چه جالب تموم شد ناراحت شدع بودم از داستان.  بعد تهش شما بهم رسیدین ذوق کردم 🥺😢 یه کاربری اینجا بهم گف فک کن یع روزی بچه هاتون عاشق شن بهم برسن خندم گرف و گفتم مگه میشه اصن 😐😅

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

وای عزیزم تهش چه جالب تموم شد ناراحت شدع بودم از داستان.  بعد تهش شما بهم رسیدین ذوق کردم 🥺😢 ...

عزیزمی

ممکنه🥰

من انقد سر داستان زندگیت اشک ریختم 

حتی اونشب که تاپیک عروسی زدی گریه کردم برا دلت

ان شاءالله که همیشه خوشبخت باشید🌹

ما قصه ی دل جز به برِ یار نبردیم 💖