2777
2789
عنوان

داستان واقعی زندگی یه عاشقی که به معشوقه اش نرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

22 سال بعد پسرِ رضا عاشق یه دختر میشه و مادرش خیلی موافق نبود پسرش به این زودی ازدواج کنه ولی  رضا به شدت پشت پسرش در میاد که حتما باهاش ازدواج کن و حمایش میکنه تا پسرش بر خلاف سرگذشت خودش به عشقش برسه...

ما قصه ی دل جز به برِ یار نبردیم 💖
اون دختری که رضا عاشقش بود و بهش نرسید مادر من بود و دختری که پسر رضا عاشقش شده بود من بودم..😍 ...

عزیزممم.ازدواج‌کردین؟چجوری آشنا شدین؟از قبل میدونستی که باباش عاشق مامانت بوده؟

نخ_کش_شد_هرآنچه_در_خیالم_بافتم🙃💔
اون دختری که رضا عاشقش بود و بهش نرسید مادر من بود و دختری که پسر رضا عاشقش شده بود من بودم..😍 ...

شما هم توی همون روستایین الان؟یا اتفاقی همدیگه رو یه شهر دیگه دیدین ؟

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

چه جالب ،خوشبخت  باشی عزیزم

مادرشوهرت مشکلی  با  این قضیه  نداره  ،حسادت زنانه  منظورمه، بلاخره  شوهرش  ی زمانی  عاشق  مادر شما بوده

عزیزممم.ازدواج‌کردین؟چجوری آشنا شدین؟از قبل میدونستی که باباش عاشق مامانت بوده؟

آره ازدواج کردیم❤️❤️

یه کوچه فاصله داشت خونه هامون

همه میدونن مامان منو میخواسته

شما هم توی همون روستایین الان؟یا اتفاقی همدیگه رو یه شهر دیگه دیدین ؟

تو یه شهریم تقریبا همسایه ایم

وقتی شوهرم عاشقم شد اصلا این موضوع تو ذهنمون نبود

🌿 الآن مادرشوهرم به بابام میگه عمو

مامان منم به پدر شوهرم میگه عمورضا😂

شوهرم خیلی کنجکاوه جزئيات داستان عشق باباشو بدونه

چند وقت پیش هم از باباش پرسیده بود تنها بودن و یواشکی فیلم گرفته بود برام آورده بود😂😂😂

باباش میگفت خیر نبینن مادر و پدرم که زندگی منو خراب کردن و....

میگفت کاری کردن دعا باز کردن که بعدا هر جا اون دخترو میدیدم فرار میکردم یه احساس ترس داشتم...