2777
2789
عنوان

چیکار کنم آروم باشم بیاین لطفا

252 بازدید | 18 پست

خونوادش بهم بدی کردن من قلبم بشدت شکست چن روزه بخاطرشون با همسرم بحث داشتیم حالم خوب نبود دعوا میکردم اونم طرف منو نگرفت و حالم بدتر شد دلم خیلی شکسته دلم میخواد اروم باشم و به خدا واگذارشون کنم چیکار کنم دیگه درموردش با همسرم صحبت نکنم میخوام آروم باشم خواهش میکنم بگید من خیلی حالم بده

مامان دوتا گل پسر ب نام کیان و کیارش  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌گذارم کسی عصابم را بهم بریزد 

این کتاب بخون 

یه چای دم کن نفس عمیق بکش به چیزایی که دوست داری انجام بدی فکر کن 

پاشو برو پیاده روی 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
مراقبه کن ، چای بخور 

ممنونم عزیزم .دلم میخواد وقتی همسرم میاد خونه من کاملا ریلکس باشم فقط ظاهرم نباشه بلکه درونم آروم باشه

بخواب  صبر کن سرتو بکاری مشغول کن یکم بهتر شدی اهنگ قری گوش بده  برو بیرون قدم بزن&nbs ...

همه این چیزایی ک گفتی دقیقا تاثیر داره گاهی فکرم ک خیلی مشغول باشه نمیتونم رو این چیزا تمرکز کنم امروز سعیمو میکنم امیدوارم ک بتونم

یک فکر نکن 2 نفس از تح دل بکش

من همیشه بعد از یه روز ک از ته دل گریه کردم و دلم شکسته شده قوی شدم امیدوارم امروز هم همین روز باشه 

همه این چیزایی ک گفتی دقیقا تاثیر داره گاهی فکرم ک خیلی مشغول باشه نمیتونم رو این چیزا تمرکز کنم امر ...

نمیتونی چون نمیخوای 

ادم اگه ناراحته اگه فکرش مشغول چیزیه چون خودش میخواد مشغول بمونه

برو بیرون قدم بزن....خرید کن من با خرید کردن آروم میشم...سرتو گرم کاری کن تا بهش فکر نکنی و اون کار ...

بعضی چیزا رو واقعا نمیتونم چون همسرم لج کرده باهام و قصد ازار دادن منو داره بیرون حالمو خوب میکنه ولی نمیزاره مجبورم تو خونه خودم سرگرم کنم

من همیشه بعد از یه روز ک از ته دل گریه کردم و دلم شکسته شده قوی شدم امیدوارم امروز هم همین روز ...

خدا کنه خوبه که خودتو میشناسی 

موفق باشی🤚

آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم