2777
2789
عنوان

بچه ها یه دوستی دارم خیلی پزوعه

1071 بازدید | 51 پست

۱۰ ساله دوستیم ولی خیلی ندید بدیده دوس پسر پولدار پیدا کرده هی ازش میتیغه خجالت نمیکشه اصلا ب طرف میگه ریملم تموم شده فلان شده حالا اینا به کنار هرررچیزی میخره پسره میاد میگه چندددبار میگه مثلا یه پیتزا ۴۰۰ تومنی بوده خوردن رو تاالان ۴ بار گفته قیمتشم گفته😂همش میگه اینو فلانی خرید عکس میگیره میفرسته برام حتی شوکولات

من خسته شدم این دیگه دوستی نیست ازین که برنامشون کنسل شد ناخوداگاه خوشحال شدم ک دیگه هی نمیاد سرویسم کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیز جالب راجع بهش اینه که اصلا صحبت نمیکنه بامن از وقتی این پسره رو پیدا کرده فقط وقتی ک بخواد از او ...

ب رفیقامم‌میگم رفیق فابتو میخوای بشناسی 

ببین وقتی کنار جنس مخالفه با تو چه رفتاری داره

اگه فروختت مفت هم حسابش نکن

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
احتمالا سنشم هنوز کمه جو زدست😐 هرچقدرم با یکی صمیمی باشی نباید همه چی رو بگی واقعا ندید بدید بازی ...

نبابا ۲۶ سالشه همسن منه

اها یه کار دیگم میکنه

هرجا برم هرکار کنم تکرار میکنه

حتی باشوهرم دوست بودم مامانش زنگ زد ب مامانم برای قرار مدار گذاشتن رفته بود به دوس پسرش گفته بود مامانت بگو زنگ بزنه ب مامانم😐 الان کات کرده با اون