2777
2789
عنوان

شما م بی انگیزه این و غمگین ؟

893 بازدید | 108 پست

شماهم حس میکنید دیگه حوصله زندگی کردن و ندارید ؟ آخه این چه دنیایی شد همش غم غم 💔🙂 تو این لحظه غمگین ترین دختر دنیام افسرده غمگین تا امید 💔🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا  هیچ امیدی ندارم به آینده

کاش میشد تموم بشه زندگی ماهایی که اینقدر غمگین و نا امیدیم زنده بودیم که چی واقعا تو این مدت حس میکنم هیچ جز مرگ نمی‌خوام 

اره:/

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            
دعا کنید بارداریم سالم باشه😔

ببخشید عزیزم ولی تو این شرایط کشور جامعه دنیا با این همه بدبختی میخوایید یه موجود بی گناه و بیارید وسط این همه درد که چی؟

کاش میشد تموم بشه زندگی ماهایی که اینقدر غمگین و نا امیدیم زنده بودیم که چی واقعا تو این مدت حس میکن ...

من مشکلم تنهاییه

هیچ فامیل و دوستی ندارم

مادر پدرمو دارم فقط اونام‌پیر شدن و مریض

خیلی نگرانم بمیرن با کی دو کلام حرف بزنم

واقعا آرزومه قبل اونا بمیرم