2777
2789
عنوان

به نظرتون چرا باید اینو بگه؟

527 بازدید | 43 پست

اگه کسی که باهاش در ارتباطین از قبل بهتون بگه که چند سال پیش یه نفر از فامیلاشو براش در نظر گرفتن و اون دختر هم دوستش داشته ولی این محترمانه به اون دختر و خانواده ها گفته علاقه ای به این ازدواج نداره ...

و الان بهتون بگه میخواد بره به یه مهمونی که اون دختره که هنوزم مجرده حضور داره...  شما باشین چطور برخورد میکنین؟ اصلا چرا باید بگه اون دختره اونجا هست خیلی راحت میتونست نگه چرا گفت؟

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
اصلا اهمیت نده

.خیلی بی تفاوت خودمو نشون دادم ولی شاید از یه طرف فکر کنه برام کلا خودش مهم نیست 

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا فردا وقت دارم...خیلی بی تفاوت خودمو نشون دادم ولی شاید از یه طرف فکر کنه برام کلا خودش مهم نیست&n ...

ببین اگر بخوادش که نمیتونی کاری کنی

اگرم نخوادش که محلش نمیده و ب تو اهمیت میده

اسمم مهساس نام کاربریمم بخاطر اسممه...همین!

لابد میخواد طاقچه بالا بذاره  بگه ببین چقدر طرفدار دارم  اخرشم میگه دختره به خاطر من مجرده. بزن به بیخیالی   بفهمه حساسی نقطه ضعفت دستش میاد 

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
میخواد ری اکشنتو ببینه و حس حسادتتو تحریک کنه  موجودات ریزی در وجودش شروع به فعالیت کردن خواهر ...

😂😂😂تا حالا از این کارا نکرده بود با توجه به سنش بعید میدونم واقعا انقدر بچس با سی سال سن؟🤔

بر انگیختن حسادت زنانه خود بزرگ پنداری. زیاد پا پی نشو میخواستش باهاش ازدواج میکرد دیگه بی خیال

اره واقعا بخوای منطقی هم فکر کنی وقتی همه حتی خوده دختره هم راضی بودن خب حتما نمیخواسته که قبول نکرده ...یه جورایی از خودش مطمئنم ولی نمیدونم چه جوری میخواد رفتار کنه

بد که دوست داره و نمیخواد چیزی ازت مخفی بمونه و باهات صادق؟؟ والا منم همسرم یه ایراد خیلی بزرگ زندگیشو صادقانه اومد بهم گفت چیزی که خیلیای دیگه دیدم از طرف مقابلشون مخفی میکنن و من وقتی این صداقتشو دیدم از ته دل عاشقش شدم الانم هنوز که هنوز بعد چند سال زندگی مشترک یک بارم دروغ ازش نشنیدم بدترین چیزارم که پیش میومدو صادقانه میاد بهم میگه و همینطور خود منم همینجورم باهاش 

ببین اگر بخوادش که نمیتونی کاری کنی اگرم نخوادش که محلش نمیده و ب تو اهمیت میده

خب اگر میخواستش چرا اون موقع که اصلا من وجود نداشتم نگرفتش

نمیدونم خیلی گیج شدم

😂😂😂تا حالا از این کارا نکرده بود با توجه به سنش بعید میدونم واقعا انقدر بچس با سی سال سن؟🤔

خواهر واسه هر چیزی یه بار اولی باید وجود داشته باشه دیک

من سپردم به خدا هرچه خودش میخواهد
لابد میخواد طاقچه بالا بذاره  بگه ببین چقدر طرفدار دارم  اخرشم میگه دختره به خاطر من مجرده ...

واقعا هیچ وقت از این کارا نکرده بود منم به ظاهرر هیجی نشون ندادم اصلااا حتی نپرسیدم به چه مناسبتیه 

ولی دوروغ چرا حس خیلی بدی دارم😂