2777
2789
عنوان

واقعا چهل سن پیرشدنه

| مشاهده متن کامل بحث + 23655 بازدید | 730 پست
اگر جوون موندن باعث طول عمر میشه همون بهتر جوون نمونم 😁من که بشخصه ندیدم افراد بالای چهل و مخصوصا پ ...

ممنون عزیزم

ولی اینکه گفتم شبیه دختر بچن منظورم دختر ۱۸ ساله نبود

یعنی همون ۳۰ نشون میدن

این چه حرفیه خدا بهت طول عمر باعزت و صحیح و سالم بده 🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم فک نمیکردم پیرم اما حقیقت به صورتم کوبیده شد

شاید بیشتر بحث احترامہ،بہ خودت نگیر مهم خودمونیم و دل شادمون💚💙💛

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
هر چقدرم به خودم برسم چقدر مگه میتونم پیری رو مخفی کنم تا موقعی که فیلرا موندن بعدشم بدتر میشه پوست

استارتر عزیزم

تنها راه غلبه بر پیری ، ورزشه ... ورزش 👌

شروع کن به باشگاه رفتن

مرتب و منظم و بدون وقفه برو باشگاه

هفته ای ۳ روز باشگاه برو

۳ روز دیگشو ، دوچرخه سواری انجام بده

قشنگ بعد از ۶ ماه خواهی دید که چجوری روند بدنت عوض شده

و بعد از دو سه سال میبینی که چقدر با همسن و سالات فرق داری و از اونا چابک تری

استارتر عزیزم تنها راه غلبه بر پیری ، ورزشه ... ورزش 👌شروع کن به باشگاه رفتن مرتب و منظم و بدون وقف ...

ورزش خوبه بدن ورزیده تر میشه اما ورزشکارام سنشونو نشون میدن به هر حال کلاژن پوست تحلیل میرا بیشتر هدفم کلا مبارزه با پیریه که رو صورت میشینه که اونم تو این جنگ اکثرا بازنده میشن

واله جمعه عروسی بودیم عروس 41 سالش بود پیر چیه ول کن مردا کلا قدرت تشخیص ندارند من چادریم همسن پدرم هستن بهم میگن مادر🤣

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
واله جمعه عروسی بودیم عروس 41 سالش بود پیر چیه ول کن مردا کلا قدرت تشخیص ندارند من چادریم همسن پدرم ...

چطوری اینارو میگیرن؟؟ پسره چند سالشه؟؟ انشاله خوشبخت بشن

والا من یه دونه هم خواستگار ندارم البته از جوونیم همینجوری زیاد تو چشم نیستم چون خیلی خوشگل نیستم اجتماعی هم نیستم اصلا

ورزش خوبه بدن ورزیده تر میشه اما ورزشکارام سنشونو نشون میدن به هر حال کلاژن پوست تحلیل میرا بیشتر هد ...

عزیزم من تجربشو دارم که دارم راهنماییت میکنم دیگه !!!

من هفته ای سه بار ، بلافاصله بعد از باشگاه ، پای مرغ میخورم

( به دلیل کلاژن به شدت بالایی که داره )

هر روز بعد از صبحانه ، قرص مکمل تقویتی بانوان میخورم

شنبه و دوشنبه و چهارشنبه ؛ باشگاه میرم

یکشنبه و سه شنبه و پنجشنبه ؛ هوازی کار میکنم

جمعه ها هم میرم کوه نوردی

و فقط کافیه منو با دوستام مقایسه کنی

اصلا قابل قیاس نیستیم

سرحال بودنمو ، مدیون ورزشم