2777
2789
عنوان

به نظرتون چرا باید اینو بگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 43 پست
مرسییی قوت قلببب😍😍❤️

❤️❤️

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
آدم روی چیز با ارزشی ک داره حساسه بگو فردا پیژامه با رکابی سفید کروات زرد و کت قهوه ای بپوشه😂 موه ...

😂😂😂😂وای خیییلی باحال بود

دلم میخواد نره ...😂

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای اره دقیقااا اعصابم به خاطر اون دختره یکم خورد شده اخه دختره از من ۷ ۸ سالی هم بزرگتره و حتما سیا ...

نه گلم نگران نباش سیاست رفتاریش هرچقدرم بیشتر باشه وقتی طرف مقابلت ادم حسابیه نباید از هیچی بترسی اگرم خدایی نکرده رفت سمت اون دوباره بهتر تو قبل ازدواج طرفتو زودتر شناختیو میگی تو رو به خیر و مارو به سلامت 

من همسرم یه ازدواج ناموفق تو زندگیش داشته بعد ازدواجمون همسر سابقش کرم زیاد میریخت همسر منم درجا اسکرین برای من میفرستاد و بعدم بلاک میکرد خودش میگفت دلم نمیخواد ازت مخفی کنم حق داری که بدونی و بعدم خانوادش و در جریان این قضیه میذاشتو در اخرم با کمک خانوادش دم اون طرفو قیچی کردن به من گفت هرچی تو بگی انجام میدم هرچی میدونی صلاح بگو همون کارو کنم که منم سپردم دست بزرگترا و کمکمون کردن و یه کلمه هم با اون خانم صحبت نکردم تا الان و وقتی این صداقتارو از همسرم میبینم دلم بیشتر به زندگیم قرص میشه و خیالم راحت و کلی اعتماد بهش دارم 

😂😂😂😂وای خیییلی باحال بود دلم میخواد نره ...😂

😂😂😂😂

نه اتفاقا بزار بره خیالت تخت هیچ اتفاقی نمی افته 

فقط حسادتتو نشونش نده ک حس شاخ بودن بگیره

من سپردم به خدا هرچه خودش میخواهد
نه گلم نگران نباش سیاست رفتاریش هرچقدرم بیشتر باشه وقتی طرف مقابلت ادم حسابیه نباید از هیچی بترسی اگ ...

چه همسر خوبی خدا حفظتون کنه برای هم❤️

اینم هر چی میشه میگه مثلا اگر خانواده اون دختر رو ببینه یا چیزایی مثل اینو ...فردا هم احتمال میدم تو اون تایم مهمونی تا اون جایی که بتونه پیام میده ولی من خودم پیام یا زنگ نمیزنم میخوام ببینم خودش چقدر به یادمه

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
😂😂😂😂 نه اتفاقا بزار بره خیالت تخت هیچ اتفاقی نمی افته  فقط حسادتتو نشونش نده ک حس شاخ بود ...

ببین انقدررر بی تفاوت برخورد کردم که فکر کنم بیچاره فکر میکنم اصلاا حتی خودشم مهم نیست واسم😂...حالا فردا هم تایم مهمونی میخوام نه پیام بدم نه زنگ ببینم چقدر به یادمه

چه همسر خوبی خدا حفظتون کنه برای هم❤️ اینم هر چی میشه میگه مثلا اگر خانواده اون دختر رو ببینه یا چی ...

قربونت برم من ♥️ از ته دل برات خوشحالم که تو این دوره زمونه همچین ادمی به پستت خورده به قران کم پیدا میشن تو جوونا اینجوری ، مردی که اینجوری بدون ترس و صادقانه بیاد بگه هر اتفاقی رو شک نکن قابل اعتماد حتی خودتم اینجوری باش بدترین چیزارم پیش میاد بهش بگو هیچی بدتر از مخفی کاری نیست که خدایی نکرده اگه بعدش بفهمی اون بد الانم به دلت بد راه نده مطمئن باشه دوست داره و براش خیلی مهمی که باهات اینجوری

ببین انقدررر بی تفاوت برخورد کردم که فکر کنم بیچاره فکر میکنم اصلاا حتی خودشم مهم نیست واسم😂...حالا ...

کار خوبی کردی

نکنه فردا بهت زنگ نزنه تو مهمونی دلت طاقت نیاره بهش زنگ بزنیااااا 

من سپردم به خدا هرچه خودش میخواهد
قربونت برم من ♥️ از ته دل برات خوشحالم که تو این دوره زمونه همچین ادمی به پستت خورده به قران کم پیدا ...

خدانکنه مهربون❤️وای مرسی خیلی ته دلمو قرص کردین ... درست میگین اون واقعا همیشه خیلی بهتر و صبور تر از منه ...نمیدونم جرا منطقمو از دست دادم😂

کار خوبی کردی نکنه فردا بهت زنگ نزنه تو مهمونی دلت طاقت نیاره بهش زنگ بزنیااااا  

نه بابا عمراااا اتفاقا فردا امتحان مهمیه  میخوام اون سراغمو بگیره ...البته با توجه به اخلاقش میدونم زنگ هم نتونه بزنه پیام میده

.

..

...

خدانکنه مهربون❤️وای مرسی خیلی ته دلمو قرص کردین ... درست میگین اون واقعا همیشه خیلی بهتر و صبور تر ا ...

♥️♥️♥️حق داری گفتم که به خاطر حس زنانت که اینجوری طبیعی این حال نگران نباشو به دلت بد راه نده قرار نیست اتفاقی بیافته