2777
2789
عنوان

به نظرتون چرا باید اینو بگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 43 پست
واقعا هیچ وقت از این کارا نکرده بود منم به ظاهرر هیجی نشون ندادم اصلااا حتی نپرسیدم به چه مناسبتیه&n ...

هر چیزی ی اولی داره دیگ   لابد ی جا خونده یا دیده گفته بذار منم امتحان کنم😁

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
بد که دوست داره و نمیخواد چیزی ازت مخفی بمونه و باهات صادق؟؟ والا منم همسرم یه ایراد خیلی بزرگ زندگی ...

دقیقا این حرف شما رو قبول دارم خیییلی دیگه صادقه من اگر به جاش بودم نمیگفتم که اعصاب طرف مقابلمو خراب کنم ...الان بهشم بگی میخواد من میخواستم همه جیو بگم بهت ولی به نظرم تا یه حدی خوبه

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر واسه هر چیزی یه بار اولی باید وجود داشته باشه دیک

من که محل نمیدم امیدوارم بار اخرشم باشه😂🤦‍♀️ولی حس حسودی دارم..طببعیه؟😂😂🤦‍♀️

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
پسری ک ب زبون بگه ی زمونی اینجوری بود اونجوری بود داره عقده هاشو خالی میکنه خیالبافی میکنه  پس ...

یعنی میگی دوروغ میگه؟نه بابا اخه چیز خاصیم نبوده دختره و جفت خانواده ها دوست داشتن باهم فامیل شن 

مردا هیچوقت بزرگ نمیشن...حتی اگه تظاهر به بزرگ شدن کنن اون بچه نیم وجبی درونشون همیشه فعاله

والا الان با اینایی که شماها میگین دارم کم کم باور میکنم که کودک درونش فعاله برخلاف شخصیت بیرونیش😂

دقیقا این حرف شما رو قبول دارم خیییلی دیگه صادقه من اگر به جاش بودم نمیگفتم که اعصاب طرف مقابلمو خرا ...

اشتباه نکن خودت داری دستی دستی مخفی کاری یادش میدی کی این حرفو زده که صداقت زیادم خوب نیست بعد ها تو زندگی مشترک یه چیز ازت مخفی کنه تو گله کنی همین حرفتو میزنه تو سرت که خودت ازم خواستی و منم چون دوست دارم احترام به نطرت گذاشتمو ازت مخفی کردم ، تو الان به خاطر این حس حسادت زنانت که به هم ریخته به خاطر اون دختر یه خورده مشخص عصبی شدی ولی به نظرم برو خوشحال باش و خداروشکر کن که تو این دوره زمونه که پر از دروغ همچین ادمی به پستت خورده و بهت اینجوری احترام گذاشته و واقعیتو گفته 

هر چیزی ی اولی داره دیگ   لابد ی جا خونده یا دیده گفته بذار منم امتحان کنم😁

از اون یه جورایی مطمئنم ولی خب نمیدونم دختره برخوردش میخواد چطوری باشه باهاش این اذیتم میکنه

اشتباه نکن خودت داری دستی دستی مخفی کاری یادش میدی کی این حرفو زده که صداقت زیادم خوب نیست بعد ها تو ...

وای اره دقیقااا اعصابم به خاطر اون دختره یکم خورد شده اخه دختره از من ۷ ۸ سالی هم بزرگتره و حتما سیاست رفتاریشم بیشتره نه؟

از اون یه جورایی مطمئنم ولی خب نمیدونم دختره برخوردش میخواد چطوری باشه باهاش این اذیتم میکنه

بهش فکر نکن  مهم اونیه ک تو  رو میخواد . اگ از اون خوشش میومد همونوقت ازدواج کرده بودن پس براش مهم نیست  حالا دختره هرکاری میخواد بکنه

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
نه اصلا طبیعی نیست 😂 ما خانما حسود نیستیم ک😂😂😂

😂😂😂

واقعا تو زندگیم هیجوقت فکر نمیکردم ادم حسودی باشم ولی الان این حسو دارم

همیشه عادت داره جای مثل مهمونی بره مثلا چند تا لباسشو نشون بده بگه کدومو بپوشم انقدر  این حسودیه زیاد شده که دلم میخواد فردا زشت ترین لباسشو انتخاب کنم🤣🥲

بهش فکر نکن  مهم اونیه ک تو  رو میخواد . اگ از اون خوشش میومد همونوقت ازدواج کرده بودن پس ...

مرسی یکم اروم شدم واقعا🥲🤦‍♀️کلا منطقمو از دست دادم😂

مرسی یکم اروم شدم واقعا🥲🤦‍♀️کلا منطقمو از دست دادم😂

😁😁حساسیت نشون نده درکل و مطمئن باش تو بهتر از اونی ❤️

😁😁حساسیت نشون نده درکل و مطمئن باش تو بهتر از اونی ❤️

مرسییی قوت قلببب😍😍❤️

😂😂😂 واقعا تو زندگیم هیجوقت فکر نمیکردم ادم حسودی باشم ولی الان این حسو دارم همیشه عادت داره جای ...

آدم روی چیز با ارزشی ک داره حساسه

بگو فردا پیژامه با رکابی سفید کروات زرد و کت قهوه ای بپوشه😂

موهاشم فرق وسط😉

من سپردم به خدا هرچه خودش میخواهد