2777
2789
شما نگفتین. من دارم میپرسم. میگم چرا اجازه تعرض میدن؟ منفعتی داره براشون؟ اونا کله گنده های روستا هس ...

نمیدونم واقعا هیچ جوابی به ما ندادن فقط عصبانی شدن و گفتن تو کار ما دخالت نکنید( خب یکمم فرهنگ سنتی قبیله ای داشتن ) روز اخرم بود ما بعدظهرش بلیط برگشت داشتیم . بعدش چندجا پرسو جوکردم شاید بشه کاری کرد اما هرکی خبرداشت از این موضوعات گفتن بعضی شهرا این فرهنگارو دارن و هیچکاری نمیشه کرد مثل قتلای ناموسی که نمیشه کاریش کرد تا خون کشی های بین دوقبیله که پلیس دخالت نمیکنه معمولا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم واقعا هیچ جوابی به ما ندادن فقط عصبانی شدن و گفتن تو کار ما دخالت نکنید( خب یکمم فرهنگ سنتی ...

شوهر خواهرم یه مدت تو یکی از مناطق ایران ماموریت رفته بود میگفت تو دعواهاشون پلیس دخالت نمیکنه. انگار دادگاهاشونم یه جور دیگه بوده. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
شوهر خواهرم یه مدت تو یکی از مناطق ایران ماموریت رفته بود میگفت تو دعواهاشون پلیس دخالت نمیکنه. انگا ...

اره کلا سبک خاص خودشونو دارن. کسی جرعت دخالت نداره و ظلم و ظالم هست بینشون واقعا

کاش یجوری بشه یه شرایطی باشه که قانونی برای حمایت از قربانی هاشون ب وجود بیاد و جرعت اجرای قانون هم وجود داشته باشه

حبس نه تعلیق 😂 دیگه اینجا بخوام با یکی فاز صمیمی بردارم میگم تعلیقتو بکشم آبجی 🤨😂

😂😂😂

من برم یک دو ساعتی بخوابم که هشت کلاس دارم

خوشحال شدم زیبا امیدوارم دیگه تعلیقی نشی و نشیم😑😂😂😂

😂😂😂 من برم یک دو ساعتی بخوابم که هشت کلاس دارم خوشحال شدم زیبا امیدوارم دیگه تعلیقی نشی و نشیم...

برو خواهر .موفق باشی ❤️

منم خوشحال شدم مهربون .نگران نباش عزیزم تعلیقی هم مثل حبس مال مرده 😐🤣 ولی نی نی یار گاهی فکر میکنه ما هم مردیم تعلیقمون میکنه 😶😂

به حرف راحته . وقتی اون قصد نداره دست از سر من برداره همش بازی های جدید راه میندازه

من از كاربريايي قبليت گاهي تاپيكاتو خواندم يادمه اولين بار تابيك زدي تعجب كرده بودي چي شده زندكيت داره بهم ميريزه اون ادم سالم نيست ديكه بايد يه جوري خودتو نجات بدي نذاري بيشتر بهت اسيب بزنه