2777
2789

این سایت انگار برای کودک همسر ها ساخته شده

به غیر از این سایت من نه اطرافم کودک همسر دیدم نه شنیدم

فقط یکی دو مورد توی اخبار دیدم

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
اگه نی نی یارا تاپیکی قفل میکنن تذکر میدن و حذف میشه حتما با قوانین سایت تداخل داره ‌..... هیچ تاپیک ...

من یه روز به عمرم مونده باشه باید سر دربیارم نسبت شما با نی نی یار شب چیه ؟ چون خیلی غیر منطقی دفاع میکنید ازشون .هزاران کاربر تعلیقی با ناعدالتی و هزاران تاپیک ترکیده ی بی مورد داشتیم. مگه نی نی یار از طرف خدا اومده که کاراش حجت باشه ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این سایت انگار برای کودک همسر ها ساخته شده به غیر از این سایت من نه اطرافم کودک همسر دیدم نه شنیدم ...

باورت ميشه منم هيجوقت همچين موردي در واقعيت نديدم فكر ميكنم خيليام الكي ميگن 

من یه روز به عمرم مونده باشه باید سر دربیارم نسبت شما با نی نی یار شب چیه ؟ چون خیلی غیر منطقی دفاع ...

چيكارش داري ايشون يه بچه خوبه كه داره تمرين ميكنه مبصر كلاس بشه 

باورت ميشه منم هيجوقت همچين موردي دو واقعيت نديدم 

اره ولی خب متاسفانه من بعد از این سایت زیاد پیگیر شدم و فهمیدم واقعا آمارش توی کشور بالاس و این یه فاجعه ی بزرگه

خیلی جاها بیشتر دخترا زیر ۱۸ سال تجربه زایمان دارن 

و اغلب هم شهر های خاص هستن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
واقعا نمی دونم🤦‍♀️ ولی جالبه هر تاپیکی میرم نی نی یار همینو نوشته و قفل کرده .نمی دونم امشب چه خبره ...

من احساس میکنم نی نی یار شب یه رباته انگار بهش برنامه دادن یا میگه ممنوعه یا میگه تاپیک خود را مدیریت کنید اصلا بررسی نمیکنه

اگه نی نی یارا تاپیکی قفل میکنن تذکر میدن و حذف میشه حتما با قوانین سایت تداخل داره ‌..... هیچ تاپیک ...

چرا تاپیکات  تا ابد نقطه دارن🤣🤣

Welcome to the city of lies
من احساس میکنم نی نی یار شب یه رباته انگار بهش برنانه دادن یا میگه ممنوعه یا میگه تاپیک خود را مدیری ...

الان از سایت دسته جمعی شوت میشیم بیرون هیهایهی

Welcome to the city of lies
نی نی یار گفت ممنوعه ندیدی پستشو من فقط موندم چی تو نی نی سایت ممنوع نیست مادر شوهر خواهر شوهر و جا ...

تو نی نی سایت خیانت   و غیبت مادر شوهر و خواهر شوهر  مجاز هست پست هاش علمی و آگاهی رساندن ممنوع هست

فقط خدا ❤️❤️❤️