2777
2789

کدوم بود ؟ درباره چی

یک دختر خانم قرتی تو دل منه 💓🧁به قول یکی از کاربرا دیگه از حالا تو خونم یک عروسک متحرک دارم 🌱براش لاک میزنم تل میزنم هر عصر قراره یک عالمه لباس عوض کنه و جلو آینه قر بده ❤️از حالا دیگه رژ لبام و کفشام دوتا صاحب داره 🥺💓خدایا میشه بخاطر نی نی من به همه کسایی که دلشون دختر قرتی میخواد یدونه بدی 🥺🙏 دلبر نازم به زودی میای پیشم خدایا شکرت 🌈🏩💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی یار شب اول اومد پست های اون یارو رو پاک کرد

بعد تاپیکو ترکوند

خب مادر تو که پست هارو پاک کردی ، تاپیک هم که برای اولین بار مطابق اسم سایت بود و درباره بارداری و بچه داری بود

چرا ترکوندی دیگه 

والا گفتم یعنی میشه خدا بهم ی دختر بده

☹️ شاید کسی توی تاپیکت حرف سیاسی یا حرفی که نباید زده

یک دختر خانم قرتی تو دل منه 💓🧁به قول یکی از کاربرا دیگه از حالا تو خونم یک عروسک متحرک دارم 🌱براش لاک میزنم تل میزنم هر عصر قراره یک عالمه لباس عوض کنه و جلو آینه قر بده ❤️از حالا دیگه رژ لبام و کفشام دوتا صاحب داره 🥺💓خدایا میشه بخاطر نی نی من به همه کسایی که دلشون دختر قرتی میخواد یدونه بدی 🥺🙏 دلبر نازم به زودی میای پیشم خدایا شکرت 🌈🏩💞
نی نی یار شب اول اومد پست های اون یارو رو پاک کرد بعد تاپیکو ترکوند  خب بزرگوار شماکه پست هار ...

کدوم یارو؟ داشتم جواب یکی رو میدادم که مشکلم چیه یهو دیدم تعطیلش کرده 

عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،، 
☹️ شاید کسی توی تاپیکت حرف سیاسی یا حرفی که نباید زده

اهان ممنون ، چون این اتفاق برام نیفتاده نمیدونستم دلیلش چیه🙏

کدوم یارو؟ داشتم جواب یکی رو میدادم که مشکلم چیه یهو دیدم تعطیلش کرده 

یه آقایی بود زد بحثو سیاسی کرد . شما فکر کردی خانمه بهش گفتی اینو به یکی بگو که چند تا داره نه منی که یکی هم ندارم

انقدر دلم یه جوری شد که کلمه به کلمه حرفتون رو حفظ شدم 

یه آقایی بود زد بحثو سیاسی کرد . شما فکر کردی خانمه بهش گفتی اینو به یکی بگو که چند تا داره نه منی ک ...

اهان ممنون عزیزم که توضیح دادی🙏

تمام جواب هاتون سیاسی بود و شما بحث رو کنترل نکردید

اهان من دستم کند داشتم جواب یکی رو میدادم که مشکلم چیه، بله دوستان دلیلش رو گفتن، ممنون🙏